Geplaatste dieren

Onderstaand houden wij u op de hoogte van het nieuwe leven van onze geplaatste konijnen en cavia’s.

Tussenstand 12 oktober in 2019: 26 dieren herplaatst.


Geplaatst oktober 2019

Claire, geboren januari 2017 was voor de 2e keer in de opvang terecht gekomen vanwege het overlijden van haar maatje. Gelukkig hebben we haar weer kunnen plaatsen bij een nieuw maatje en goed thuis.


Geplaatst oktober 2019

Flipje het jonge kereltje dat gedumpt was op straat is na zijn castratie geplaatst samen met Putina.


Geplaatst september 2019

Rakker is een stoere gecastreerde ram die het geluk had meteen doorgeplaatst te worden bij een lief maatje en goed thuis.


Geplaatst september 2019

Pluisje was eenzaam na het overlijden van haar maatje, ze is weer helemaal gelukkig dankzij Charly (bruine konijntje) die wij meteen door konden plaatsen.


Geplaatst augustus 2019

Fantastisch nieuws; ZIva en Ziggy geboren in januari 2018 en al eerder vanuit onze opvang geplaatst en helaas teruggekomen vanwege een allergie, hebben heel snel hun nieuwe thuis gevonden. En nu echt een forever home, daar gaan we voor! Ze hebben het enorm naar hun zin in hun nieuwe tuin.


Geplaatst augustus 2019

Coco (links) is geplaatst bij een voormalig bewoner van opvang Pruttel die weduwnaar was geworden, Theo. Ze kunnen het heel goed met elkaar vinden.


Geplaatst augustus 2019

We zijn altijd blij voor de konijnen die een nieuw thuis vinden maar voor Jojo en Leo zijn we superblij! Ze hebben een lang verblijf in de opvang erop zitten en gelukkig zijn ze nu geplaatst, we wensen ze heel veel liefde en geluk toe in hun nieuwe thuis.


Geplaatst juli 2019

Vivian, zusje van Victor is geplaatst bij een lief gecastreerd manneke en heeft het geluk gevonden.


Geplaatst juli 2019

Suus (links op de foto) had geluk en kon meteen geplaatst worden in een groep cavia’s. Ze hebben het heel goed met elkaar.


Geplaatst juli 2019

Henry (met wit) en Ziggy, 2 ongecastreerde beertjes van circa 9 maanden zijn vanuit een hele nare situatie gelukkig meteen doorgeplaatst naar een goed thuis.


Geplaatst juli 2019

Binky, het mooie zwart witte gecastreerde beertje is geplaatst. Het koppel ziet er intens gelukkig uit!


Geplaatst juni 2019

Rebecca, onze 4-jarige lieve dame is geplaatst, het lijkt net een tweeling zoals je kunt zien op de foto samen met haar nieuwe maatje.


Geplaatst mei 2019

Victor, de stoere bink uit het oepsnestje van december 2018 is geplaatst bij 2 dames die het niet meer goed konden vinden met elkaar. Met Victor als onderhandelaar is het helemaal goed gekomen en vormen ze een leuk trio.


Geplaatst april 2019

Elies, een 4 jarige voedster hebben wij meteen kunnen doorplaatsen. Heel fijn dat ze niet eerst in de opvang moest wachten op een nieuw thuis!


Geplaatst maart 2019

Whitney, de jonge moeder van 2 nestjes is geplaatst bij een lief gecastreerd beertje, voor haar geen nestjes meer gelukkig!


Geplaatst maart 2019

Noodles het lieve senioren rammetje rechts op de foto is geplaatst, het gaat heel goed met hem bij zijn vriendin en nieuwe thuis.


Geplaatst februari 2019

Quin, bij ons in de opvang geboren in november 2018 is samen met zijn 2 broertjes Isaac en Elliot geplaatst. Het gaat goed met de heren!


Geplaatst februari 2019

Knabbel en Babbel zijn samen geplaatst bij een lieve gecastreerde beer. Met zijn 3-en is veel gezelliger.


Geplaatst januari 2019

Xavi, (rechts) het op straat gevonden lieve mannetje is geplaatst. Hij heeft een goede klik met zijn nieuwe maatje.


We hebben in 2018 totaal 39 dieren aan een goed nieuw thuis kunnen helpen:


Geplaatst december 2018
Geplaatst december 2018

Anna en Elsa, 2 dochters van Whitney, geboren in november 2018 zijn samen geplaatst bij een goed thuis.


Geplaatst december 2018

Luna en Moon zijn de dochters van het nestje van maar liefst 7 cavia’s van moeder Whitney, geboren november 2018. Ze zijn snel geplaatst en hebben het helemaal naar hun zin.


Geplaatst december 2018

Udo is helemaal gelukkig met zijn vriendinnetje. Fijn dat hij nu net zoals zijn broertje het geluk heeft gevonden.


Geplaatst december 2018

Ozzy, het lieve manneke van 4 jaar,  dat in de regen stond in een binnenkooi is nu helemaal op zijn plek. Een mooi buitenverblijf en een lief vriendinnetje.


Geplaatst december 2018

We zijn heel erg blij te kunnen melden dat Bas en Karlyn na een lang verblijf in onze opvang hun forever home hebben gevonden. We wensen hun beide een lang en gelukkig leven.


Geplaatst december 2018

Ulani, deze prachtige dame in de opvang geboren in september is geplaatst in een groep cavia’s waar ze het erg naar haar zin heeft.


Geplaatst november 2018

Nola, het mooie meisje geboren in de opvang in september 2018 is geplaatst bij een lief maatje.


Geplaatst november 2018

Nick is samen met zijn broertje Vince geplaatst, het zijn echte maatjes en beide gecastreerd uiteraard. Ze hebben het samen heel erg naar hun zin.


Geplaatst november 2018

Papa Bobo is geplaatst na zijn castratie samen met mamma Indira. We hopen dat ze als maatjes nog lang van elkaar kunnen genieten.


Geplaatst oktober 2018

Lieke, het lieve meisje geboren juni 2018 is geplaatst bij Milo. Het was liefde op het 1e gezicht voor allebei, ze waren meteen een stel.


Geplaatst september 2018

Deze mooie dame van een half jaar jong hebben we door bemiddeling snel een nieuw thuis met maatje kunnen geven.


Geplaatst oktober 2018

We zijn heel blij dat het seniorenmannetje uit 2012, Punky weer gelukkig is met een nieuwe liefde en geplaatst is!


Geplaatst september 2018

Tomtom, een jonge bink stond bij ons op de wachtlijst. Wij hebben hem vanuit de wachtlijst kunnen plaatsen omdat de koppeling met hem gelijk lukte!


Geplaatst augustus 2018

Uri, links op de foto en geboren in de opvang is geplaatst bij een lieve voedster die helemaal verliefd is, ze zijn samen heel happy. We hopen dat zijn broertje Udo ook snel geplaatst kan worden want die mist zijn broertje!


Geplaatst augustus 2018

Bert en Ernie, 2 naakt cavia’s zijn eigenlijk al direct geplaatst, mooier kan het niet!


Geplaatst augustus 2018

Meis, een schattige 8-jarige voedster is via onze bemiddeling geplaatst bij een lieve gecastreerde ram, het was liefde op het eerste gezicht.


Geplaatst juli 2018

Vlinder, de gedumpte moeder met 2 konijnennestjes, heeft haar gouden mandje gevonden. Een liefdevol thuis met een maatje dat gek op haar is. Ze is ook gecastreerd, geen nestje meer voor dit lieve meisje.


Geplaatst juli 2018

Yello, het lieve meisje geboren in april 2017 heeft haar warme thuis met lief maatje gevonden.


Geplaatst juli 2018

Mavis, het 1,5 jarige meisje met prachtige lange lokken is geplaatst bij een lief maatje, er wordt goed voor haar gezorgd!


Geplaatst juni 2018

Bram van 3 jaar is geplaatst bij een lief meisje en heeft het helemaal naar zijn zin bij zijn nieuwe vlam.


Geplaatst juni 2018

Kane, geboren in opvang Pruttel op 25 juni 2017 is nu voor de 2e keer geplaatst vanuit onze opvang. De vorige baasjes wilden stoppen met cavia’s maar Kane heeft nu zijn forever home gevonden!


Geplaatst mei 2018

Gecastreerde broer en zus Ziggy en Ziva zijn super relaxt in hun nieuwe verblijf, het leven kan goed zijn, gelukkig maken ze dat nu mee. Na gevonden te zijn in een boodschappen tas samen met hun zwangere moeder en broertje hebben ze nu een mooie nieuwe start.


Geplaatst mei 2018

Mickey het gecastreerde beertje geboren 5 februari 2017, is helemaal happy bij zijn nieuwe maatjes, gezelligheid, liefde, goed eten en lekkere schuilplekjes in de kooi.


Geplaatst mei 2018

Zo zien tevreden konijnen eruit, wat een ontspanning. Zinzy het gecastreerde rammetje samen met zijn zwangere mama en zusjes gedumpt in een Jumbo tas, is helemaal happy en verliefd op zijn maatje.


Geplaatst mei 2018

Lieve Benny van 6 jaar is weer geplaatst samen met Snuitje, het zusje van Snuf geboren in april 2016. Deze jonge blom maakt Benny weer gelukkig.


Geplaatst april 2018

Zus, (links) de voedster van een half jaar oud met veel energie is heel gelukkig met haar nieuwe vriendje. Ze heeft nu alle ruimte én een maatje.


Geplaatst april 2018

Benny, het lieve 6 jarige mannetje is voor de 2e keer vanuit Opvang Pruttel geplaatst. Nu bij zijn forever home.


Geplaatst april 2018

Stampertje, de 5 jarige gecastreerde ram met de bijnaam Houdini is via onze bemiddeling geplaatst.


geplaatste konijnen
Geplaatst februari 2018

Christy en Fluffy beide geboren in 2016 hebben hun forever home gevonden.


Geplaatst januari 2018

Bob is gevonden op straat en was meteen erg welkom bij Kaat en haar baasjes.


Geplaatst januari 2018

Geer (links bovenin) is eerder door ons geplaatst maar weer teruggekomen, gelukkig was er al een nieuw baasje op zoek naar een senior gecastreerd beertje.  Hij zit nu gezellig bij 2 dames.


In 2017 hebben we 39 dieren aan een goed nieuw thuis kunnen helpen:


konijnen

Geplaatst december 2017

Ringo, geboren 24 februari 2015, is na een lang verblijf in de opvang geplaatst bij Steffie,  een lief voedstertje die zich over Ringo ontfermt heeft en heel goed voor hem zorgt.


Geplaatst december 2017

Harry, het actieve mannetje van 1 jaar is door bemiddeling van Opvang Pruttel geplaatst bij een nieuw maatje en thuis waar hij ook alle ruimte heeft.


Cher, een jonge moeder geboren 21 januari 2017. In de opvang is zij  bevallen van 3 prachtige kinderen. Nu heeft ook zij haar plekje gevonden.


Geplaatst december 2017

Kendra, een heel mooi meisje geboren in de opvang op 25 juni 2017. Zij is geplaatst bij een lief maatje.


Geplaatst oktober 2017

Amadeus het lieve gecastreerde beertje van 1 jaar is voor de 2e keer na een kort verblijf in Opvang Pruttel geplaatst bij een lief maatje. We hopen dat ze samen nog lang gelukkig mogen zijn.


Geplaatst oktober 2017

Benny, het lieve 5 jaar jonge gecastreerde rammetje is door bemiddeling van ons geplaatst bij een nieuw maatje.  Het is een hecht stel.


Geplaatst oktober 2017

Gina, de lieve voedster van 1 augustus 2016,  is geplaatst bij een oud-Opvang Pruttel bewoner namelijk Boots. Het was liefde op het eerste gezicht! Ze hebben alle ruimte dus Gina kan lekker aan haar figuur werken.


Geplaatst oktober 2017

Boeffie, een 9 maanden jonge gecastreerde bink is door bemiddeling van Opvang Pruttel in een nieuw thuis geplaatst bij een lief maatje.


Geplaatst september 2017

Kyle en Kane, de 2 broertjes die op 25 juni 2017 in de opvang geboren zijn kunnen het zo goed samen vinden dat zij samen geplaatst zijn bij een nieuw thuis waar ze van harte welkom zijn.


Geplaatst september 2017

Chopin, onze lieve gecastreerde manneke van 1,5 jaar is in het Walhalla terechtgekomen maar liefst 3 leuke caviameiden om hem heen in zijn nieuwe thuis!


Geplaatst september 2017

Regelmatig plaatsen wij door bemiddeling op onze website, ons netwerk en/of via Facebook konijnen vanuit hun huis naar een nieuw thuis. Zo ook Pinky die via onze bemiddeling een nieuw liefdevol thuis heeft gevonden mét maatje.


Geplaatst augustus 2017

Laika en Lois, de zusjes die in de opvang geboren zijn op 15 juli 2017 zijn samen geplaatst bij hun nieuwe thuis.


Geplaatst augustus 2017

Claire, geboren in januari 2017 en al in juni de moeder van 2 zoons en 1 dochter geworden, is geplaatst bij een leuke gecastreerde bink en heeft een goed thuis gevonden.


Geplaatst augustus 2017

Amadeus, het lieve beertje van ruim 7 maanden is geplaatst bij een maatje en nieuw thuis.


Geplaatst juli 2017

Racey, de voedster van 2 jaar die wegens gebrek aan aandacht en tijd op zoek was naar een nieuw thuis, is via onze opvang gekoppeld aan een lief maatje. Ze is helemaal gelukkig met haar nieuwe thuis en maatje.


Geplaatst juni 2017

Nijntje, een lief voedstertje van 7 maanden bleek een verkeerde keus. Het dochtertje waar Nijntje voor gekocht was keek niet naar haar om. Ze is nu geplaatst bij een lief maatje en goed thuis waar ze wel aandacht kan krijgen.


Geplaatst juni 2017

Yara en Yoep beide heel erg lief en tam, waren vanuit de opvang gekoppeld en eerder samen geplaatst. Zij hebben nu hun forever home gevonden. Ze zijn samen verhuisd naar een nieuw thuis.


Geplaatst mei 2017

Plien van net 1 jaar moest verhuizen vanwege de verhuizing van  haar baasjes naar een kleinere woonruimte. Plien heeft gelukkig snel haar soulmate gevonden en is helemaal gelukkig in haar nieuwe thuis.


Geplaatst mei 2017

Yarno, geboren uit een zgn. ‘oeps nestje’ en geboren op 7 augustus 2016 is na zijn castratie geplaatst bij een lief maatje en is klaar voor zijn nieuwe leventje.


G

Geplaatst mei 2017

Christy het lieve meisje van nog geen jaar is geplaatst bij een lief gecastreerd rammetje. Ze hebben het samen erg naar hun zin.


Geplaatst mei 2017

Diva, een lief voedstertje van nog geen jaar kon helaas niet meer blijven bij haar 1e baasje. Ze is via opvang Pruttel herplaatst bij een maatje en een goed nieuw thuis.


Geplaatst mei 2017

Jessy (rechts op de foto) die bij ons in de opvang kwam toen hij 4 weken was, samen met zijn gezin, is heel tevreden met zijn maatje en nieuwe baasjes.


Geplaatst april 2017

Hoera, Zennie en Jet zijn geplaatst en kunnen nu gaan genieten van alle aandacht die zij samen krijgen. Zennie is bij ons hersteld en heeft een achterpootje minder, hij heeft er zelf geen last meer van maar moest wel binnen geplaatst kunnen worden voor de zekerheid. We wensen Zennie samen met zijn vriendinnetje en Jet een lang en gelukkig leven bij hun nieuwe baasjes.


Geplaatst april 2017

Rebel (links op de foto) die bij ons in de opvang terecht is gekomen toen hij 4 weken was samen met zijn hele gezin, is geplaatst bij een lieve voedster. Hij heeft het helemaal naar zijn zin.


Geplaatst april

Sam, het gecastreerde mannetje van 3 jaar is via bemiddeling van onze opvang geplaatst bij een lieve voedster. Sam is zelf ook een schat van een konijn maar moest helaas weg bij zijn baasjes vanwege een heftige allergie.


Geplaatst april 2017

Senior Snuffie, het 11-jarige voedstertje waar geen plaats meer voor was is door tussenkomst van Opvang Pruttel geplaatst bij een lieve Franse Hangoor die goed voor haar zorgt.


Geplaatst april 2017

Pietje en Stampertje, de lieve konijntjes waar geen plaats meer voor was,  hebben door tussenkomst van Opvang Pruttel een liefdevol thuis gevonden.


Geplaatst april 2017

Maddy (rechts op de foto), de zachtaardige voedster die op straat gedumpt was, is na een verblijf van ruim 1 jaar in de opvang eindelijk geplaatst bij een lief vriendje en een thuis waar ze meer dan welkom is.


Geplaatst februari 2017

Turbo, de lieve gecastreerde ram uit december 2014 is na een kort verblijf in de opvang geplaatst bij een lief maatje.


Geplaatst februari 2017

Bob, het mooie beertje van 3 jaar die samen met vader Barney van 4 jaar in de opvang terecht is gekomen. Heeft na zijn castratie net als zijn vader een leuke liefde gevonden en is geplaatst bij een lief maatje en baasje. Eindelijk vastigheid voor deze lieve beer die al zo vaak gedwongen verhuisd is.


Geplaatst feburari 2017

Peanut, de gecastreerde beer van 1,5 jaar links op de foto te zien, is na een kort verblijf in onze opvang geplaatst bij een lief maatje. Hij heeft het erg naar zijn zin. Eindelijk een maatje én aandacht.


Geplaatst januari 2017

Shy (links op de foto) onze telg uit het nest van september 2016 is helemaal happy met zijn vriendin. Hij mist zijn broertjes helemaal niet zoals te zien op de foto.


Geplaatst januari 2017

Pip (nu Pippi) is op prille leeftijd van nog geen jaar moeder geworden en met de vader en haar kinderen bij ons in de opvang terechtgekomen. Gelukkig is zij nu samen met haar (gecastreerde) zoon Yazz geplaatst bij een lief baasje.


In 2016 hebben we 26 dieren aan een goed nieuw thuis kunnen helpen.


In 2015 hebben we 22 dieren aan een goed nieuw thuis kunnen helpen.


In 2014 hebben we 23 dieren aan een goed nieuw thuis kunnen helpen.