Geplaatste dieren

Onderstaand houden wij u op de hoogte van het nieuwe leven van onze geplaatste dieren.


Geplaatst januari 2018

Bob is gevonden op straat en was meteen erg welkom bij Kaat en haar baasjes.


Geplaatst januari 2018

Geer (links bovenin) is eerder door ons geplaatst maar weer teruggekomen, gelukkig was er al een nieuw baasje op zoek naar een senior gecastreerd beertje.  Hij zit nu gezellig bij 2 dames.


In 2017 hebben we 39 dieren aan een goed nieuw thuis kunnen helpen:


konijnen

Geplaatst december 2017

Ringo, geboren 24 februari 2015, is na een lang verblijf in de opvang geplaatst bij Steffie,  een lief voedstertje die zich over Ringo ontfermt heeft en heel goed voor hem zorgt.


Geplaatst december 2017

Harry, het actieve mannetje van 1 jaar is door bemiddeling van Opvang Pruttel geplaatst bij een nieuw maatje en thuis waar hij ook alle ruimte heeft.


Geplaatst december 2017

Cher, een jonge moeder geboren 21 januari 2017. In de opvang is zij  bevallen van 3 prachtige kinderen. Nu heeft ook zij haar plekje gevonden.


Geplaatst december 2017

Kendra, een heel mooi meisje geboren in de opvang op 25 juni 2017. Zij is geplaatst bij een lief maatje.


Geplaatst oktober 2017

Amadeus het lieve gecastreerde beertje van 1 jaar is voor de 2e keer na een kort verblijf in Opvang Pruttel geplaatst bij een lief maatje. We hopen dat ze samen nog lang gelukkig mogen zijn.


Geplaatst oktober 2017

Benny, het lieve 5 jaar jonge gecastreerde rammetje is door bemiddeling van ons geplaatst bij een nieuw maatje.  Het is een hecht stel.


Geplaatst oktober 2017

Gina, de lieve voedster van 1 augustus 2016,  is geplaatst bij een oud-Opvang Pruttel bewoner namelijk Boots. Het was liefde op het eerste gezicht! Ze hebben alle ruimte dus Gina kan lekker aan haar figuur werken.


Geplaatst oktober 2017

Boeffie, een 9 maanden jonge gecastreerde bink is door bemiddeling van Opvang Pruttel in een nieuw thuis geplaatst bij een lief maatje.


Geplaatst september 2017

Kyle en Kane, de 2 broertjes die op 25 juni 2017 in de opvang geboren zijn kunnen het zo goed samen vinden dat zij samen geplaatst zijn bij een nieuw thuis waar ze van harte welkom zijn.


Geplaatst september 2017

Chopin, onze lieve gecastreerde manneke van 1,5 jaar is in het Walhalla terechtgekomen maar liefst 3 leuke caviameiden om hem heen in zijn nieuwe thuis!


Geplaatst september 2017

Regelmatig plaatsen wij door bemiddeling op onze website, ons netwerk en/of via Facebook konijnen vanuit hun huis naar een nieuw thuis. Zo ook Pinky die via onze bemiddeling een nieuw liefdevol thuis heeft gevonden mét maatje.


Geplaatst augustus 2017

Laika en Lois, de zusjes die in de opvang geboren zijn op 15 juli 2017 zijn samen geplaatst bij hun nieuwe thuis.


Geplaatst augustus 2017

Claire, geboren in januari 2017 en al in juni de moeder van 2 zoons en 1 dochter geworden, is geplaatst bij een leuke gecastreerde bink en heeft een goed thuis gevonden.


Geplaatst augustus 2017

Amadeus, het lieve beertje van ruim 7 maanden is geplaatst bij een maatje en nieuw thuis.


Geplaatst juli 2017

Racey, de voedster van 2 jaar die wegens gebrek aan aandacht en tijd op zoek was naar een nieuw thuis, is via onze opvang gekoppeld aan een lief maatje. Ze is helemaal gelukkig met haar nieuwe thuis en maatje.


Geplaatst juni 2017

Nijntje, een lief voedstertje van 7 maanden bleek een verkeerde keus. Het dochtertje waar Nijntje voor gekocht was keek niet naar haar om. Ze is nu geplaatst bij een lief maatje en goed thuis waar ze wel aandacht kan krijgen.


Geplaatst juni 2017

Yara en Yoep beide heel erg lief en tam, waren vanuit de opvang gekoppeld en eerder samen geplaatst. Zij hebben nu hun forever home gevonden. Ze zijn samen verhuisd naar een nieuw thuis.


Geplaatst mei 2017

Plien van net 1 jaar moest verhuizen vanwege de verhuizing van  haar baasjes naar een kleinere woonruimte. Plien heeft gelukkig snel haar soulmate gevonden en is helemaal gelukkig in haar nieuwe thuis.


Geplaatst mei 2017

Yarno, geboren uit een zgn. ‘oeps nestje’ en geboren op 7 augustus 2016 is na zijn castratie geplaatst bij een lief maatje en is klaar voor zijn nieuwe leventje.


Geplaatst mei 2017

Christy het lieve meisje van nog geen jaar is geplaatst bij een lief gecastreerd rammetje. Ze hebben het samen erg naar hun zin.


Geplaatst mei 2017

Diva, een lief voedstertje van nog geen jaar kon helaas niet meer blijven bij haar 1e baasje. Ze is via opvang Pruttel herplaatst bij een maatje en een goed nieuw thuis.


Geplaatst mei 2017

Jessy (rechts op de foto) die bij ons in de opvang kwam toen hij 4 weken was, samen met zijn gezin, is heel tevreden met zijn maatje en nieuwe baasjes.


Geplaatst april 2017

Hoera, Zennie en Jet zijn geplaatst en kunnen nu gaan genieten van alle aandacht die zij samen krijgen. Zennie is bij ons hersteld en heeft een achterpootje minder, hij heeft er zelf geen last meer van maar moest wel binnen geplaatst kunnen worden voor de zekerheid. We wensen Zennie samen met zijn vriendinnetje en Jet een lang en gelukkig leven bij hun nieuwe baasjes.


Geplaatst april 2017

Rebel (links op de foto) die bij ons in de opvang terecht is gekomen toen hij 4 weken was samen met zijn hele gezin, is geplaatst bij een lieve voedster. Hij heeft het helemaal naar zijn zin.


Geplaatst april

Sam, het gecastreerde mannetje van 3 jaar is via bemiddeling van onze opvang geplaatst bij een lieve voedster. Sam is zelf ook een schat van een konijn maar moest helaas weg bij zijn baasjes vanwege een heftige allergie.


Geplaatst april 2017

Senior Snuffie, het 11-jarige voedstertje waar geen plaats meer voor was is door tussenkomst van Opvang Pruttel geplaatst bij een lieve Franse Hangoor die goed voor haar zorgt.


Geplaatst april 2017

Pietje en Stampertje, de lieve konijntjes waar geen plaats meer voor was,  hebben door tussenkomst van Opvang Pruttel een liefdevol thuis gevonden.


Geplaatst april 2017

Maddy (rechts op de foto), de zachtaardige voedster die op straat gedumpt was, is na een verblijf van ruim 1 jaar in de opvang eindelijk geplaatst bij een lief vriendje en een thuis waar ze meer dan welkom is.


Geplaatst februari 2017

Turbo, de lieve gecastreerde ram uit december 2014 is na een kort verblijf in de opvang geplaatst bij een lief maatje.


Geplaatst februari 2017

Bob, het mooie beertje van 3 jaar die samen met vader Barney van 4 jaar in de opvang terecht is gekomen. Heeft na zijn castratie net als zijn vader een leuke liefde gevonden en is geplaatst bij een lief maatje en baasje. Eindelijk vastigheid voor deze lieve beer die al zo vaak gedwongen verhuisd is.


Geplaatst feburari 2017

Peanut, de gecastreerde beer van 1,5 jaar links op de foto te zien, is na een kort verblijf in onze opvang geplaatst bij een lief maatje. Hij heeft het erg naar zijn zin. Eindelijk een maatje én aandacht.


Geplaatst januari 2017

Shy (links op de foto) onze telg uit het nest van september 2016 is helemaal happy met zijn vriendin. Hij mist zijn broertjes helemaal niet zoals te zien op de foto.


Geplaatst januari 2017

Pip (nu Pippi) is op prille leeftijd van nog geen jaar moeder geworden en met de vader en haar kinderen bij ons in de opvang terechtgekomen. Gelukkig is zij nu samen met haar (gecastreerde) zoon Yazz geplaatst bij een lief baasje

In 2016 hebben we 26 dieren aan een goed nieuw thuis kunnen helpen:


Geplaatst december 2016

Barney, de 4 jarige vader van Bob, is bij ons in de opvang gecastreerd. Daarna is hij op date gegaan en nu helemaal geluk met zijn lieve vriendin Ella.


Geplaatst november 2016

Boots, de jonge vader geboren in februari 2016, is een aantal weken na zijn castratie succesvol gekoppeld. Hij woont nu samen met zijn nieuwe maatje. We hopen dat zijn kinderen binnenkort ook een maatje en goed thuis vinden.


Geplaatst november 2016

Woezel, de papa van een ongepland nestje en geboren in december 2015, is na zijn castratie geplaatst bij een lieve voedster. Het zijn echte maathes geworden.


Geplaatst november 2016

We zijn ontzettend blij dat onze lieve senior Jip (rechts) een lief maat en liefdevol thuis heeft gevonden. Jip en Sophie likken elkaar de hele dag en zijn net een pril verliefd stel.


Geplaatst oktober 2016

Jilly, een lieve voedster van ruim 1 jaar, is nu helemaal happy met haar nieuwe maatje. Jilly heeft gelukkig haar plekje helemaal gevonden bij haar nieuwe baasje.


Geplaatst oktober 2016

Bink, ons jonkie van augustus 2016, is geplaatst en heeft het helemaal naar zijn zin in zijn nieuwe thuis. Binnenkort wordt hij gecastreerd en gekoppeld aan zijn nieuwe maatje.


Geplaatst oktober 2016

Nijna, bij ons gekomen als weduwe van 3 jaar, is heel snel geplaatst bij haar nieuwe maatje Paco en is weer gelukkig in haar nieuwe thuis. Werden alle konijnen maar zó snel herplaatst!


Geplaatst september 2016

Stef, het jonge beertje dat samenwoonde met zijn broertje en heel wat afgevochten heeft, is nu geplaatst bij een lief maatje genaamd Kiki. Hij is steeds meer op zijn gemak en krijgt de aandacht en liefde die hij zo nodig heeft.


Geplaatst september 2016

Snoop, onze charmeur op Valentijnsdag geboren, heeft nu echte liefde is zijn leven. Hij is geplaatst bij een lieve cavia en heeft het goed naar zijn zin.


Geplaatst augustus 2016

Onze lieve Jip, de gecastreerde ram van 8 jaar, is geplaatst bij een lief voedstertje die bij ons gelogeerd heeft en ook haar maatje moest missen. Samen zijn ze weer helemaal gelukkig. Update: helaas is Jip in oktober weer terug in de opvang gekomen. Hij kon het trapje naar die kooi niet op en zat dus onbeschermd buiten. Opnieuw op zoek dus voor dit superlieve manneke!


Geplaatst juni 2016

Joey (op de voorgrond) en zijn broer Mitch, de 2 cavia’s die geboren zijn in november 2015. Hebben hun liefhebbende thuis gevonden.


Geplaatst juni 2016

Onherkenbaar op deze foto maar helemaal in love; ons lieve manneke Theo (op voorgrond)  die op straat gedumpt was is geplaatst bij een lieve vriendin, Nina. Hij kan zijn geluk niet op bij zijn nieuwe baasjes.


Geplaatst april 2016

Jojo (links op de foto) de voedster van bijna 2 jaar, die al ruim een jaar bij ons in de opvang zat is samen met haar vriendje Leo gelukkig bij haar nieuwe baasje.


Geplaatst maart 2016

Sean, de gecastreerde ram geboren in april 2015 kan zijn geluk niet op. Hij is geplaatst bij de liefde van zijn leven Sufi en wordt vertroeteld door zijn nieuwe baasje. (foto met zijn nieuwe vriendin volgt binnenkort)


Geplaatst maart 2016

Nina, een lief, zachtaardig dwergkonijntje van 3 jaar. Ze is gebruikt als fokkonijn en opgevangen door een gastgezin waar ze nu ook mag blijven. Zij heeft geluk gehad.


Geplaatst februari 2016

Soms kan het snel gaan, zo ook met Donder, een lief gecastreerd mannetje van 3,5 jaar. Hij moest weg omdat er geen tijd meer voor hem was. Hij is nu gelukkig direct geplaatst bij een leuk vriendinnetje.


Geplaatst feburari 2016

Truffel (links op de foto) een lief meisje van ongeveer 3 jaar is op straat gevonden in Hoogvliet. Zij is na een kort verblijf in onze opvang geplaatst bij een lief gecastreerd vriendje. Ze heeft het enorm naar haar zin zoals te zien op de foto en haar nieuwe vriendje en baasjes zijn ook blij met haar.


Geplaatst februari 2016

Muffin het leuke en nieuwsgierige meisje van 1 jaar is geplaatst bij een trouw en lief baasje die haar lekker in de watten legt, samen met haar nieuwe gecastreerde vriendje. Foto volgt binnenkort.


Geplaatst februari 2016

Shiva, het lieve voedstertje van 9 maanden is geplaatst bij een lief gecastreerd vriendje en een goed thuis waar ze gewenst is.


Geplaatst januari 2016

Tiny (links), een 4 jarig zeugje was bij ons gekoppeld aan Lau nadat haar zusje was overleden. Ze zijn samen geplaatst en zijn blij met hun nieuwe thuis.


Geplaatst januari 2016

Onze Geer, het gecastreerde beertje van 3 jaar (links op de foto) heeft een goed huisje gevonden. Hij is geplaatst bij zijn soulmate en ze hebben het heel gezellig samen!


Geplaatst januari 2016

Ko, onze prachtige gecastreerde ram (kruising van een Vlaamse reus) van 2 jaar is nu weer gelukkig bij een lief maatje en heeft een goed thuis met alle ruimte. Het was liefde op het eerste gezicht.


Shaun met konijnenvriendin

Geplaatst januari 2016

Shaun (april 2014, rechts op de foto) die samen met zijn broertje Sean in de opvang zat is geplaatst bij de liefde van zijn leven. Hij heeft een goed thuis gekregen, we hopen dat we binnenkort ook zijn broertje een goed thuis kunnen geven.


Geplaatst januari 2016

Ninjo (geb. oktober 2014) ons fotomodel met zijn mooie blauwe ogen, heeft zijn grote liefde gevonden, ze vormen samen een knap stel. Hij heeft het helemaal naar zijn zin bij zijn vriendin en zijn nieuwe baasje!


Geplaatst januari 2016

Freddie (rechts op de foto), de voedster van ongeveer 4/5 jaar die behoefte had aan veel vrijheid en ruimte heeft haar plek gevonden. Ze is weer gelukkig samen met haar nieuwe vriendje en krijgt de ruimte waar ze zo van houdt.


In 2015 hebben we 22 dieren aan een goed nieuw thuis kunnen helpen:


Geplaatst oktober 2015

Babe (links op de foto) en Charlotte, die op een leeftijd van 14 maanden ivm vakantie in de opvang terecht zijn gekomen, hebben samen een liefdevol nieuw thuis gevonden!


Geplaatst oktober 2015

Lola (foto links) en haar dochter Pebbels die zij al op de leeftijd van 10 maanden heeft gekregen, hebben we gelukkig samen kunnen plaatsen bij hun nieuwe baasje.


Geplaatst september 2015

Onze stoere Ella (rechts op de foto) van 1,5 jaar jong is geplaatst bij een lief maatje waar het goed mee klikt.


Geplaatst september 2015

Benny, onze Benjamin is na castratie geplaatst bij een nieuw baasje en een hele lieve vriendin. Het was liefde op het eerste gezicht!


Geplaatst augustus 2015

Shea (links) is samen met haar dochter Sage begonnen aan een nieuw leven bij hun nieuwe baasje. De broertjes van Sage verblijven nog in de opvang en zijn ook op zoek naar een nieuw thuis mét een vriendinnetje.


Geplaatst juli 2015

Trio, het vrolijke meisje van net 1 jaar is geplaatst bij een lief maatje. We wensen ze veel geluk samen.


Geplaatst juli 2015

Feline, een mooie voedster (wit met bruin) geboren op 13 mei 2013 heeft sinds juli 2014 in de opvang gezeten, ze moest weg omdat haar baasjes gingen scheiden. In de opvang is ze een echte kroelkous geworden en ook gekoppeld aan Timo. Een lief gecastreerd rammetje uit augustus 2013.  Ze zijn samen geplaatst en hebben het heel erg naar hun zin samen, zoals op de foto te zien!


Geplaatst juni 2015

Dolly, het 3 jarig zeugje (met borstelvacht) heeft een leuke bink gevonden. Ze genieten samen van het leven en Dolly is heel blij met haar nieuwe baasje en vriendje.


Geplaatst juni 2015

Jolene, het 2 jarige meisje dat weer terug was in de opvang (links op de foto) is nu geplaatst bij de liefde van haar leven. Ze hebben samen de hele tuin ter beschikking en vinden het heerlijk elkaar lekker te kroelen.


Geplaatst juni 2015

Chantal,  het lieve, tamme meisje van 3 jaar met staar door ondervoeding is geplaatst bij een beertje. Ze heeft een goed thuis en een lief vriendje gevonden.


Geplaatst juni 2015

Anika, een mooie Hollander voedster geboren 9 september 2014 is de dag van binnenkomst bij ons al geplaatst bij een lief vriendje en een nieuw baasje.  Zij heeft wat dat betreft echt geluk, meestal zitten de konijnen en cavia’s langer te wachten op een 2e kans in de opvang.


Geplaatst juni 2015

Pauline, de flinke voedster van 3 jaar (links op de foto) heeft haar stoere bink gevonden. Met ook nog een stoere naam: Rambo. Ze genieten samen heerlijk van het goede leven.


Geplaats mei 2015

De 4 jarige weduwe Charmayne is geplaatst bij haar nieuwe liefde Beau, ze hebben een mooi ruim hok met ren en zijn elkaar nog verder aan het leren kennen.


Geplaatst mei 2015

Jack, het gecastreerde rammetje van ruim 6 maanden is al heel snel geplaatst. Hij heeft een lieve vriendin en een goed thuis gevonden!


Geplaatst mei 2015

Wij zijn ontzettend blij te kunnen melden dat Gerri en haar liefde Japie hun gouden mandje hebben gevonden. Ze hebben een riant verblijf met ondergrondse tunnels naar verschillende ‘kamers’  en vermaken zich erg goed!


Geplaatst februari 2015

Noedels en Pasja, de 2 zusjes die op een leeftijd van slechts 7 weken al in de opvang terecht waren gekomen, zijn na een kort verblijf bij ons geplaatst bij hun nieuwe baasje.


Geplaatst januari 2015

Joep, een gecrasteerde beer van 2,5 jaar, heeft na een heel kort verblijf in onze opvang al een nieuw goed thuis gevonden mét leuke vriendin!


In 2014 hebben we 23 dieren aan een goed nieuw thuis kunnen helpen:


Geplaatst december 2014

We zijn heel blij dat onze senior Sterre van 8 jaar een 2e kans heeft gekregen en helemaal verliefd is op haar nieuwe vriendje. Helaas is in januari 2015 haar nieuwe vriendje overleden en is Sterre teruggekomen in de opvang.


Geplaatst december 2014

Lala heeft maar liefst 10 maanden bij ons in de opvang gezeten en is tijdens haar verblijf gekoppeld aan Junior. Nu zijn ze samen geplaatst bij hun nieuwe baasje en helemaal blij met hun nieuwe thuis.


Geplaatst december 2014

Maike (links op de foto) heeft na een paar maanden verblijf in onze opvang ook de liefde van haar leven gevonden en woont nu samen met haar nieuwe vriendje bij haar nieuwe baasje.


Geplaatst december 2014

Wij zijn heel blij dat Wodka, een 6 jarig gecastreerd rammetje, na een lang verblijf in onze opvang een goed thuis heeft gevonden. Hij krijgt alle aandacht die hij zo verdient en staat gezellig in de huiskamer waar hij lekker vertroeteld wordt.


Geplaatst november 2014

Moussie is een lief jong voedstertje dat op straat is gevonden. Gelukkig heeft ze na een kort verblijf in onze opvang een goed thuis en een lief vriendje gevonden.


Geplaatst oktober 2014

Ginny een lief meisje van  5 maanden heeft de liefde van haar leven gevonden en woont nu met hem samen bij haar nieuwe baasje.


Geplaatst september 2014

Frenky een rammetje van 1,5 jaar (links op de foto) is geplaatst bij een vriendinnetje. Zijn baasjes vergaten hem regelmatig eten te geven en te verschonen. Aandacht kreeg hij helemaal niet. We zijn heel blij dat hij nu een 2e kans heeft gekregen en zich niet meer eenzaam en niet gewenst hoeft te voelen.


Geplaatst september 2014

Puck (rechts op de foto), een leuke gecastreerde ram van net 1 jaar. Is een echte onderzoeker en dat vonden zijn  baasjes niet fijn. Daarom moest hij weg.  Hij is nu gesetteld bij zijn nieuwe vriendin en baasjes en is helemaal gelukkig.


Geplaatst september 2014

Diny en Tiny, 2 zeugjes van 3 jaar zijn samen geplaatst. Ze zijn heel blij met  hun nieuwe mooie hok en hun nieuwe baasje!


Geplaatst juli 2014

Loulou (rechts op de foto) heeft in het verleden buiten gewoond met een konijn die al het eten opat. Na een tijdje bij ons in de opvang werd ze gelukkig steeds vrijer en zelfs handtam. Ze is nu geplaatst bij een soortgenootje en is heel gelukkig met haar vriendje Sippie en nieuwe thuis.


Geplaatst juli 2014

Maxi, een klein lief en ondeugend gecastreerd rammetje van 8 maanden is geplaatst bij een leuke vriendin. Het is nog even wennen maar Maxi vindt het een groot avontuur. In zijn eentje verveeld hij zich snel en nu heeft hij een gezellig maatje om zich heen en een nieuw baasje waar hij zijn hele leven mag blijven.


Cavia's

Geplaatst juni 2014

Jenny (de gladharige cavia op de foto) van 3 jaar is het zusje van Diny en TIny. Zij heeft haar liefde gevonden en is helemaal tevreden bij haar nieuwe baasje en vriendje.


Geplaatst mei 2014

Romy en Ruben hebben voor hun leeftijd van 2 jaar al een heel roerig leven achter de rug. Nu is hun nieuwe start begonnen bij een baasje waar ze van harte welkom zijn en die goed voor hun zal zorgen. Veel geluk samen!


Geplaatst mei 2014

Joy van 1 jaar en haar dochter Yuna van 9 maanden zijn na een kort verblijf in onze opvang gelukkig samen geplaatst. Joy heeft al heel wat meegemaakt in haar korte leventje en we gunnen haar en haar dochter alle geluk bij hun nieuwe baasje!


Geplaatst mei 2014

Justin, een gecastreerde ram, geboren op 2 april 2013, die met zijn broertje Jayden in de opvang zat, is gelukkig kort nadat zijn broertje geplaatst is ook geplaatst bij een leuke voedster.  Wij wensen hun samen alle geluk.


Geplaatst april 2014

Jayden, een gecastreerde ram van 1 jaar, die met zijn broertje Justin in de opvang zat, is geplaatst en gekoppeld aan een vriendinnetje zoals hij zo graag wilde. Hij is begonnen aan zijn nieuwe leventje en hoopt dat zijn broertje Justin binnenkort hetzelfde geluk te wachten staat!


Geplaatst april 2014

Pepper was weduwe en Donald een alleenstaand beertje. Pepper en Donald hebben elkaar ontmoet in onze opvang, ze zijn hier verliefd geworden en samen geplaatst bij hun nieuwe baasje!


Molly geplaatst

Geplaatst maart 2014

Molly is veel te vroeg bij haar moeder weggehaald en toen ze bij ons was vond ze het heerlijk om weg te kruipen bij de andere volwassen cavia’s in de opvang. Ze was een klein bang meisje. Het is geweldig dat Molly nu een goed thuis heeft gekregen midden in een groep cavia’s. Zoals te zien op de foto’s heeft ze het helemaal naar haar zin bij haar nieuwe familie!