Opvang cavia’s

Bent u op zoek naar een vriendje of vriendinnetje voor uw cavia? Neem dan een kijkje bij onderstaande opvang cavia’s of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109 of 06- 87744327 Onderstaand de Opvang cavia’s die op dit moment bij Opvang Pruttel in de opvang zitten:


BINKY en MICKEY

Wij zijn Binky en Mickey, 2 gecastreerde broertjes geboren 5 februari 2017. We lijken net een Siamese tweeling maar zijn dat niet hoor 🙂 . Ons baasje heeft ons naar de opvang gebracht vanwege een allergie en nu zijn we op zoek naar een nieuw liefdevol thuis. We kunnen eventueel ook apart geplaatst worden bij een leuk maatje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LILY

Ik ben Lily een prachtig meisje van 2 jaar jong (dec 2015), ik ben een echte lieverd, nieuwsgierig en soms ondeugend. Mijn vrouwtje is vaak weg en dan ben ik eenzaam, mijn vrouwtje weet dat en gunt mij een lief maatje en goed nieuw thuis zodat ik kan krijgen wat ik verdien; volop liefde en aandacht.

Voor meer info:  opvangpruttel@gmail.com


CHER

Ik ben Cher, een jonge moeder geboren 21 januari 2017. In de opvang ben ik bevallen van 3 prachtige kinderen, 2 meisjes (Lieke en Lois) en een jongen (Lenny). Ik ben nu op zoek naar mijn thuis voor altijd met een lief gecastreerd maatje óf samen met 1 van mijn dochters.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LENNY

Ik ben Lenny, de stoere zoon van Cher en in de opvang geboren op 15 juli 2017. Ik ben klaar voor een eigen thuis mét maatje natuurlijk nadat ik gecastreerd ben. Ik ben een echte knapperd zoals je kunt zien en ik hoop snel bij een lief baasje geplaatst te worden,

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KENDRA

Ik ben Kendra, een heel mooi meisje geboren in de opvang op 25 juni 2017. ik wil graag bij een lief gecastreerd maatje geplaatst worden. Als ik maar samen met een soortgenootje een goed thuis kan krijgen!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Lees ook even onze voorwaarden.