Opvang cavia’s

Bent u op zoek naar een vriendje of vriendinnetje voor uw cavia? Neem dan een kijkje bij onderstaande opvang cavia’s of neem contact met ons op: opvangpruttel@gmail.com  of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang cavia’s die op dit moment bij Opvang Pruttel in de opvang zitten:


BARNEY

Ik ben Barney, een lief gecastreerd beertje van 23 november 2013. Ik was geplaatst door opvang Pruttel maar mijn maatje is overleden, nu ben ik weer terug. Op zoek naar een nieuwe liefde en een warm thuis.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


ISAAC

Ik ben Isaac, geboren 25 november 2018 en een broertje van Elliot en Quin. Ik ben op zoek naar een goed thuis, eventueel samen met mijn broertje Quin, wij zijn beste maatjes. Ik moet nog wel gecastreerd worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Isaac is gereserveerd samen met Elliot.


ELLIOT

Ik ben Elliot, ik ben 25 november 2018 geboren en een broertje van Quin en Isaac. Ik sta nu met mijn ‘witte’ kant op de foto, mijn andere kant is voornamelijk bruin. Ik ben leuk en lief, wat wil je nog meer. Op zoek naar een leuke en uiteraard ook lieve dame, al moet ik dan eerst nog wel gecastreerd worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Elliot is gereserveerd samen met Isaac.


QUIN

Ik ben Quin, geboren in de opvang op 25 november 2018. Zoals je ziet ben ik een mooi en lief ventje, ik moet nog wel gecastreerd worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


WHITNEY met kinderen

Ik ben Whitney, moeder van bij elkaar 10 schatten van kinderen. Ik ben met een nestje van 3 in de opvang gekomen en nu zie je mij op de foto met mijn laatste nestje van maar liefs 7 kinderen. Het gaat heel goed met mij en de kinderen.  Er zijn al een aantal van mijn kinderen geplaatst, anderen zie je op de site staan.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

Lees ook even onze voorwaarden.