Opvang cavia’s

Bent u op zoek naar een vriendje of vriendinnetje voor uw cavia? Neem dan een kijkje bij onderstaande opvang cavia’s of neem contact met ons op: opvangpruttel@gmail.com  of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang cavia’s die op dit moment bij Opvang Pruttel in de opvang zitten:


Onderstaand de 3 cavia’s die gevonden zijn door een mevrouw die haar hond aan het uitlaten was, gelukkig hebben 3 van de 5 cavia’s het overleefd en zijn ze nu weer aangesterkt:

SKYE

Ik ben Skye,  een lief meisje geschat op een leeftijd van 6 maanden jong. Ik ben op zoek naar een liefdevol thuis waar ik de rest van leven kan blijven. Samen met een lief gecastreerd mannetje.

EDJE

Ik ben Edje, ik ben aan de kleine kant zoals je ziet op de foto. Ik kan vanaf half oktober geplaatst worden, na mijn castratie en dan weer helemaal klaar voor een nieuwe start. Ik ben ongeveer 1 jaar jong.

Edje is gereserveerd.

LUCA

Ik ben Luca en net als Edje gecastreerd en half oktober klaar voor een nieuwe start. Ik ben ongeveer 1,5 jaar jong en net als mijn lotgenoten op zoek naar een permanente plek waar ik liefdevol vertroeteld kan worden in gezelschap van een leuke dame.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

Lees ook even onze voorwaarden.