Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


LIEKE

Ik ben een lief meisje geboren in augustus 2014, mijn vrouwtje heeft te weinig tijd voor mij en daarom ben ik op zoek naar een nieuw liefdevol thuis, met een leuk maatje, zodat ik niet meer alleen hoef te zijn.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


PUNKY

Ik ben Punky, een gecastreerde ram van 1 april 2012 ik ben heel lief en vind het heerlijk om te kroelen. Mijn maatje Fleur is net overleden. Daar ben ik heel verdrietig over, ik zou zo graag een lief vriendinnetje hebben. Helaas gaat mijn baasje kleiner wonen en heeft ze te weinig ruimte voor mij en mijn riante verblijf (eventueel overname mogelijk). Ze is nu op zoek naar een heel goed huis waar ik samen met een lief maatje kan wonen en we genoeg ruimte kunnen krijgen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


HOPSIN

Ik ben Hopsin, een lief Frans hangoorkonijn (voedster) van ongeveer 2 tot 3 jaar. Mijn baasje is op zoek naar een nieuw thuis voor mij. Ik ben vrolijk en sociaal, vind het heerlijk om te kroelen en ben gewend om binnen te wonen en alle ruimte te krijgen. Uiteraard ben ik zindelijk! Uiteraard kan ik ook buiten gaan wonen zolang ik maar de ruimte heb en een lief maatje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


UDO

Ik ben Udo, het broertje van Uri en zoon van Vlinder, die zwanger met haar eerste baby’s gedumpt is in een boodschappentas. Wij zijn in de opvang geboren op 14 april 2018 en 11 juli gecastreerd.  Ik ben lief en rustig en mis mijn broertje, wacht met smart op een leuk maatje en mijn 1e echte thuis!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


Ik ben Jojo, op 8 juli 2014 geboren. Ik ben als jong meisje al in de opvang terechtgekomen en daar heb ik de liefde van mijn leven ontmoet, Leo geboren 8 februari 2014. We zijn allebei geholpen. Ik ben vorig jaar samen met Leo geplaatst en we hadden het enorm naar ons zin. Helaas gingen onze baasjes emigreren en zijn we weer terug in de opvang. We hebben veel steun aan elkaar maar missen natuurlijk een thuis waar we lekker kunnen spelen en liefde en aandacht krijgen en nóóit meer weggestuurd worden. In de opvang ben ik gecastreerd (baarmoeder weggehaald).

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BAS en KARLYN

Wij zijn Bas en Karlijn,  geboren rond augustus 2016.  ‘Iemand’ heeft ons in een boodschappentas van Dirk aan de deurknop gehangen van iemand die ook konijnen had. We waren dus niet meer gewenst waar wij vandaan kwamen. Bas is gecastreerd. Wij zijn allebei heel lief en ondernemend. Karlyn is ook gecastreerd om problemen in de toekomst te voorkomen.

Voor meer informatie: opvangpruttel@gmail.com


LIZZY

Ik ben Lizzy, in de opvang geboren op 8 april 2014, ik woonde samen met mijn moeder Dora die nu overleden is. Ik ben pas gecastreerd (baarmoeder weggehaald) zodat ik daar geen problemen meer mee kan krijgen.  Ik ben na alle ellende zó toe aan een leuk gecastreerd maatje! Wie gunt mij een liefdevol thuis?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com