Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


OEPSnestje

Oh wat zijn wij lief en schattig en zacht! Onze moeder is per ongeluk bij een mannetje gezet en wij zijn het resultaat. We zijn een zesling, allemaal prachtig wit. We zijn eind december geboren, nu 13 januari dus 3 weken jong. Nadere informatie volgt zodra bekend, we kunnen al gereserveerd worden!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

 


GIGI

Ik ben Gigi, een mooie jonge meid geboren begin november 2018. Ik word een flinke tante zeggen ze, geen Vlaamse reus maar ik zit er niet ver vandaan. Ik ben op zoek naar een lieve gecastreerde bink en een goed thuis met lekker veel ruimte.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KIWI en KOKOS

Kiwi (rechts) en Kokos (gecastreerd) zijn pas 1,5 jaar en zijn op zoek naar en goed thuis waar zij aandacht en liefde kunnen krijgen. Dat ontbreekt aan hun huidige leven helaas. Wie heeft tijd en liefde voor dit prachtige koppel? Let op: Kiwi en Kokos wonen in Arnhem.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


XAVI

Ik ben Xavi, ik ben op straat gevonden en ongeveer 4 jaar. In de opvang hebben ze mij laten castreren zodat ik bij een lief meisje geplaatst kan worden en niet meer alleen hoef te zijn. De foto is onflatteus hoor, ik ben eigenlijk veel slanker dan op deze foto te zien is.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


JOJO en LEO

Ik ben Jojo, op 8 juli 2014 geboren. Ik ben als jong meisje al in de opvang terechtgekomen en daar heb ik de liefde van mijn leven ontmoet, Leo geboren 8 februari 2014. We zijn allebei geholpen. Ik ben vorig jaar samen met Leo geplaatst en we hadden het enorm naar ons zin. Helaas gingen onze baasjes emigreren en zijn we weer terug in de opvang. We hebben veel steun aan elkaar maar missen natuurlijk een thuis waar we lekker kunnen spelen en liefde en aandacht krijgen en nóóit meer weggestuurd worden. In de opvang ben ik gecastreerd (baarmoeder weggehaald).

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LIZZY

Ik ben Lizzy, in de opvang geboren op 8 april 2014, ik woonde samen met mijn moeder Dora die nu overleden is. Ik ben gecastreerd (baarmoeder weggehaald) zodat ik daar geen problemen meer mee kan krijgen.  Ik ben na alle ellende zó toe aan een leuk gecastreerd maatje! Wie gunt mij een liefdevol thuis?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com