Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


VICTOR

Oh wat zijn wij lief en schattig en zacht! Onze moeder is per ongeluk bij een mannetje gezet en een zesling was het resultaat. We zien er allemaal precies hetzelfde uit en zijn met 4 meisjes (Hannah is geplaatst) en 1 jongen in de opvang terecht gekomen.  We zijn eind december geboren,  de jongen heet  Victor en is inmiddels gereserveerd en gecastreerd. Wij, de 3 meisjes die nu nog in de opvang zitten zijn op zoek naar een liefdevol thuis, en een lief maatje!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

JOJO en LEO

Ik ben Jojo, op 8 juli 2014 geboren. Ik ben als jong meisje al in de opvang terechtgekomen en daar heb ik de liefde van mijn leven ontmoet, Leo geboren 8 februari 2014. We zijn allebei geholpen. Ik ben vorig jaar samen met Leo geplaatst en we hadden het enorm naar ons zin. Helaas gingen onze baasjes emigreren en zijn we weer terug in de opvang. We hebben veel steun aan elkaar maar missen natuurlijk een thuis waar we lekker kunnen spelen en liefde en aandacht krijgen en nóóit meer weggestuurd worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LIZZY

Ik ben Lizzy, in de opvang geboren op 8 april 2014, ik woonde samen met mijn moeder Dora die nu overleden is. Ik ben gecastreerd (baarmoeder weggehaald) zodat ik daar geen problemen meer mee kan krijgen.  Ik ben na alle ellende zó toe aan een leuk gecastreerd maatje! Wie gunt mij een liefdevol thuis?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com