Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


SPIKEY

Ik ben Spikey een lieve 4 jarige voedster. Ik ben heel erg verdrietig omdat mijn maatje is overleden. Ik ben een SPOEDgeval omdat ik zo’n verdriet heb is het niet verstandig mij nog lang alleen te laten zitten. Dus heeft u een lief gecastreerd maatje en plek voor mij? Dan kom ik graag bij u wonen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


PIP

Ik ben Pip, een lieve voedster van 4,5 jaar. Ik ben een dwergkonijn en woon buiten waar ik een lekkere ruimte heb. Helaas is mijn maatje Woezel overleden en is mijn baasje op zoek naar een goed thuis mét een lief vriendje voor mij.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BROWNIE
UKKEPUK
BLACKY

Wij zijn 3 zusjes geboren 31 mei uit een zogenoemd ‘oepsnestje’ niet gepland dus. Maar we zijn wel heel lief en leuk en ons baasje zoekt voor ons een goed thuis.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


JOEP

Ik ben Joep, een vrouwelijke Joep geboren 10 januari 2014. Mijn zusje is overleden en nu ben ik helemaal alleen, ik ben klein van stuk en heel leuk maar ik ben ook nogal onzeker en heb behoefte aan een zelfverzekerd maatje. Een leuke gecastreerde bink die op zoek is naar gezelschap. Ik woon op dit moment buiten.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


Wij zijn nog met 3 meisjes over van het oepsnestje, onze grote broer Victor is geplaatst en ons zusje Vivian ook, nu alleen wij schattige meisjes nog. We zien er allemaal precies hetzelfde uit. We zijn eind december 2018 geboren en echt heel leuk! We zijn op zoek naar een liefdevol thuis, en een lief maatje! Vind je één van ons leuk neem dan snel contact op!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com