Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


JOEP

Ik ben Joep, een vrouwelijke Joep geboren 10 januari 2014. Mijn zusje is overleden en nu ben ik helemaal alleen, ik ben klein van stuk en heel leuk maar ik ben ook nogal onzeker en heb behoefte aan een zelfverzekerd maatje. Een leuke gecastreerde bink die op zoek is naar gezelschap. Ik woon op dit moment buiten.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BOWIE

Ik ben Bowie, een onweerstaanbaar gecastreerd mannetje van 2 jaar. Helaas moet ik op zoek naar een nieuw thuis. Bied mij ook weer kansen om samen te wonen met een leuk maatje!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


MOLLY

Ik ben Molly, geboren januari 2019 en ik woon samen met Bolly. Ik vind Bolly niet lief, ze doet heel lelijk tegen mij waardoor ik een beetje bang geworden ben van haar. Ik zoek een heel lief gecastreerd maatje en nieuw thuis zodat ik een nieuwe start kan maken en nog heel lang en gelukkig kan leven.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BOLLY

Ik ben Bolly, een lekker actieve meid van januari 2019. Ik woon samen met Molly maar die vind ik niet zo leuk, is heb veel liever een leuk gecastreerd maatje en een nieuw thuis!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


ZIVA en ZIGGYWij zijn Ziva en ZIggy, broer en zus en eerder vanuit de opvang geplaatst, we zijn begin 2018 geboren.  Weet u het nog? We waren gevonden samen met onze moeder in een boodschappentas gedumpt. Helaas moeten we nu weg vanwege een allergie en zijn we op zoek naar nu echt een forever home.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

Wij zijn nog met 3 meisjes over van het oepsnestje, onze grote broer Victor is geplaatst en ons zusje Vivian ook, nu alleen wij schattige meisjes nog. We zien er allemaal precies hetzelfde uit. We zijn eind december 2018 geboren en echt heel leuk! We zijn op zoek naar een liefdevol thuis, en een lief maatje! Vind je één van ons leuk neem dan snel contact op!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com