Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


BRUINTJE

Ik ben Bruintje, een mooie gesteriliseerde voedster van 7 jaar jong,  ik zit al een jaar alleen en hoewel ik een groot hok buiten heb met een mooie ren voel ik mij erg alleen en mijn baasjes gunnen mij een leven met een maatje. Ik ben dan ook op zoek naar een lief gecastreerd maatje en een fijne, ruime plek om te wonen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


SOFIE

Ik ben Sofie, ik ben maart 2013 geboren en leef al mijn hele leven alleen buiten. Nu voel ik mij heel eenzaam omdat ik ook te weinig aandacht krijg en geen maatje heb. Mijn baasjes zijn op zoek naar een nieuw goed thuis voor mij, ik hoop dat dat snel gaat lukken!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


SPIKEY

Ik ben Spikey een lieve 4 jarige voedster. Ik ben heel erg verdrietig omdat mijn maatje is overleden. Ik ben een SPOEDgeval omdat ik zo’n verdriet heb is het niet verstandig mij nog lang alleen te laten zitten. Dus heeft u een lief gecastreerd maatje en plek voor mij? Dan kom ik graag bij u wonen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

Wij zijn nog met 3 meisjes over van het oepsnestje, onze grote broer Victor is geplaatst en ons zusje Vivian ook, nu alleen wij schattige meisjes nog. We zien er allemaal precies hetzelfde uit. We zijn eind december 2018 geboren en echt heel leuk! We zijn op zoek naar een liefdevol thuis, en een lief maatje! Vind je één van ons leuk neem dan snel contact op!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com