Opvang konijnen

ent u op zoek naar een vriendje of vriendinnetje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje:


SNUF en SNUITJE

Wij zijn Snuf en Snuitje, 2 vriendinnen geboren april 2016. Onze baasjes gaan verhuizen naar een appartement en dat terwijl wij nu een hele tuin tot onze beschikking hebben! We zijn dan ook op zoek naar een liefdevol thuis mét de vrijheid van een lekkere tuin voor ons tweetjes.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


ZIVA

Ik ben Ziva, vind je mij niet schattig? Ik ben ongeveer 3 maanden jong (jan 2018) en samen met mijn broer en zus én zwangere moeder in een tas van de Jumbo gedumpt. Ja  het is inderdaad niet te geloven maar echt waar. Ik zou graag een veilig thuis hebben, samen met mijn zus Zinzy of een lief gecastreerd maatje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


ZINZY

Ik ben Zinzy, ook ongeveer 3 maanden jong net als mijn zus en broer in de boodschappentas van Jumbo gevonden. Geen goede reclame en helaas geen grap. Maar ik laat me er niet onder krijgen hoor.  Ik ben gewoon vrolijk en zou graag een veilig thuis met lief maatje vinden of gezellig met mijn lieve zusje geplaatst worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


ZIGGY

Ik ben Ziggy, u kent het verhaal misschien al, samen met mijn 2 zussen en zwangere mama gedumpt in de Jumbo tas. Ik ben ook ongeveer 3 maanden. Maar wat een lekker ding ben ik, vrolijk grappig en ondernemend. Wat wil een vrouw nog meer. Oja, ik ben gecastreerd, daar kwam ik helaas niet onderuit haha. Ik ben natuurlijk op zoek naar een leuk maatje en lief baasje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BABY

Ik ben Baby, op straat gevonden april 2018. Ik ben pas een paar weken oud en weeg net 100 gram.  Ik ben een jongetje en doe mijn best aan te sterken, ik hou jullie op de hoogte.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

 

ZUSJE

Ik ben Zusje, een lief meisje van pas een half jaar oud (ca. aug 2017). Ik woon binnen, ben helemaal zindelijk en heel erg slim! Ik hou ervan lekker te dollen en mijn huidige baasjes hebben daar de ruimte niet voor. Ik ben dan ook op zoek naar een nieuw thuis mét een maatje en veel ruimte! Omdat ik binnen woon kan ik nu natuurlijk niet meer naar buiten deze winter.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


Ik ben Jojo, op 8 juli 2014 geboren. Ik ben als jong meisje al in de opvang terechtgekomen en daar heb ik de liefde van mijn leven ontmoet, Leo geboren 8 februari 2014. We zijn allebei geholpen. Ik ben vorig jaar samen met Leo geplaatst en we hadden het enorm naar ons zin. Helaas gingen onze baasjes emigreren en zijn we weer terug in de opvang. We hebben veel steun aan elkaar maar missen natuurlijk een thuis waar we lekker kunnen spelen en liefde en aandacht krijgen en nóóit meer weggestuurd worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BAS en KARLYN

Wij zijn Bas en Karlijn, ongeveer geboren in augustus 2016.  ‘Iemand’ heeft ons in een boodschappentas aan de deurknop gehangen van iemand die ook konijnen had. We waren dus niet meer gewenst waar wij vandaan kwamen. Bas is begin december gecastreerd. Wij zijn allebei heel lief en ondernemend.

Voor meer informatie: opvangpruttel@gmail.com


 

DORA
LIZZY

Ik ben Dora, een lief zachtaardig konijn, zwanger op straat gevonden. Ik heb op 8 april 2014 een dochter gekregen genaamd Lizzy. Hoe oud ik ben weet niemand maar waarschijnlijk ben ik nog jong, uit 2013. We zijn allebei ondernemend en nieuwsgierig én klaar voor een nieuw, veilig thuis.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com