Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


ZIVA en ZIGGY

Wij zijn Ziva en ZIggy, broer en zus en eerder vanuit de opvang geplaatst, we zijn begin 2018 geboren.  Weet u het nog? We waren gevonden samen met onze moeder in een boodschappentas gedumpt. Helaas moeten we nu weg vanwege een allergie en zijn we op zoek naar nu echt een forever home.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

Wij zijn nog met 4 meisjes over van het oepsnestje, onze grote broer Victor is geplaatst, nu alleen wij schattige meisjes nog. We zien er allemaal precies hetzelfde uit, vandaar maar 1 op de foto 😉  We zijn eind december geboren en echt heel leuk! We zijn op zoek naar een liefdevol thuis, en een lief maatje!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

JOJO en LEO

Ik ben Jojo, op 8 juli 2014 geboren. Ik ben als jong meisje al in de opvang terechtgekomen en daar heb ik de liefde van mijn leven ontmoet, Leo geboren 8 februari 2014. We zijn allebei geholpen. Ik ben vorig jaar samen met Leo geplaatst en we hadden het enorm naar ons zin. Helaas gingen onze baasjes emigreren en zijn we weer terug in de opvang. We hebben veel steun aan elkaar maar missen natuurlijk een thuis waar we lekker kunnen spelen en liefde en aandacht krijgen en nóóit meer weggestuurd worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LIZZY

Ik ben Lizzy, in de opvang geboren op 8 april 2014, ik woonde samen met mijn moeder Dora die nu overleden is. Ik ben gecastreerd (baarmoeder weggehaald) zodat ik daar geen problemen meer mee kan krijgen.  Ik ben na alle ellende zó toe aan een leuk gecastreerd maatje! Wie gunt mij een liefdevol thuis?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com