Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een vriendje of vriendinnetje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109 of 06- 87744327

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje:


CHRISTY en FLUFFY

Ik ben Christy, ben geboren op 19 juli 2016 en ik heb al eerder in Opvang Pruttel gezeten, ik ben toen geplaatst bij Fluffy. Nog steeds mijn grote liefde, dat zie je wel op de foto. Fluffy is een leuke gecastreerde bink van 2 jaar. Helaas willen onze baasjes stoppen met konijnen dus zijn wij op zoek naar een forever home.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


SPARKY

Ik ben Sparky, een kleine dame van 6 jaar. Ik woon al ruim een jaar bij Opvang Pruttel, ik was het maatje van Dirk die door zijn leeftijd en gezondheid niet meer herplaatst werd. Ik heb goed voor Dirk gezorgd, hij is nu over de regenboog gegaan. Ik voel mij eenzaam en ben op zoek naar een goed thuis en een lief maatje. Ik ben een binnenkonijn en kan deze winter niet meer buiten wonen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

konijnen
ROSY en JESSY

Wij zijn Rosy en Jessy, 2 flinke meiden geboren in februari 2017. Helaas moeten wij weg omdat ons baasje allergisch blijkt te zijn. We zijn dus op zoek naar een nieuw liefdevol thuis met voldoende ruimte, waar wij altijd mogen blijven.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

PIP

Ik ben Pip, een lieve gesteriliseerde voedster geboren december 2013. Mijn baasjes hebben geen tijd meer voor mij en ik heb behoefte aan meer aandacht en een lief maatje. Kortom ik ben op zoek naar een leuke gecastreerde knul en lief baasje! Ik woon op dit moment binnen en kan ivm mijn vacht niet naar buiten verhuizen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


JOJO EN LEO

Ik ben Jojo, op 8 juli 2014 geboren. Ik ben als jong meisje al in de opvang terechtgekomen en daar heb ik de liefde van mijn leven ontmoet, Leo geboren 8 februari 2014. Ik ben vorig jaar samen met Leo geplaatst en we hadden het enorm naar ons zin. Helaas gingen onze baasjes emigreren en zijn we weer terug in de opvang. We hebben veel steun aan elkaar maar missen natuurlijk een thuis waar we lekker kunnen spelen en liefde en aandacht krijgen en nóóit meer weggestuurd worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BAS EN KARLYN

Wij zijn Bas en Karlijn, ongeveer een 1 jaar jong.  ‘Iemand’ heeft ons in een boodschappentas aan de deurknop gehangen van iemand die ook konijnen had. We waren dus niet meer gewenst waar wij vandaan kwamen. Bas is begin december gecastreerd. Wij zijn allebei heel lief. Bas echt superlief.

Voor meer informatie: opvangpruttel@gmail.com


 

QUINTIN, DORA EN LIZZY

Ik ben Dora, ik ben zwanger op straat gedumpt en door mensen van straat gehaald. Ik heb op 8 april 2014 een dochter gekregen genaamd Lizzy. Hoe oud ik ben weet niemand maar waarschijnlijk ben ik nog jong. We zijn allebei ondernemend en nieuwsgierig én klaar voor een nieuw, veilig thuis. In de opvang is Quintin gezellig bij ons komen wonen, we willen graag met zijn 3-en geplaatst worden. Quintin is een lief nieuwsgierig gecastreerd rammetje die zich een stuk zekerder voelt nu hij bij ons woont.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com