Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


XAVI

Ik ben Xavi, ik ben op straat gevonden en ongeveer 4 jaar. In de opvang hebben ze mij laten castreren zodat ik bij een lief meisje geplaatst kan worden en niet meer alleen hoef te zijn. De foto is onflatteus hoor, ik ben eigenlijk veel slanker dan op deze foto te zien is.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


OZZY

Ik ben Ozzy, een lieve schat van 4 jaar. Ik zat in mijn uppie buiten in een binnenkooi, gelukkig hebben ze in de opvang een echte buitenkooi dan zit ik tenminste droog. Ik heb al een wit voetje gehaald en ook een schattig wit neusje. Ik zou alleen nog zo graag een lief meisje en forever home willen hebben.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


UDO

Ik ben Udo, het broertje van Uri en zoon van Vlinder, die zwanger met haar eerste baby’s gedumpt is in een boodschappentas. Wij zijn in de opvang geboren op 14 april 2018 en 11 juli gecastreerd.  Ik ben lief en rustig en mis mijn broertje, wacht met smart op een leuk maatje en mijn 1e echte thuis!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Udo is gereserveerd.


Ik ben Jojo, op 8 juli 2014 geboren. Ik ben als jong meisje al in de opvang terechtgekomen en daar heb ik de liefde van mijn leven ontmoet, Leo geboren 8 februari 2014. We zijn allebei geholpen. Ik ben vorig jaar samen met Leo geplaatst en we hadden het enorm naar ons zin. Helaas gingen onze baasjes emigreren en zijn we weer terug in de opvang. We hebben veel steun aan elkaar maar missen natuurlijk een thuis waar we lekker kunnen spelen en liefde en aandacht krijgen en nóóit meer weggestuurd worden. In de opvang ben ik gecastreerd (baarmoeder weggehaald).

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BAS en KARLYN

Wij zijn Bas en Karlijn,  geboren rond augustus 2016.  ‘Iemand’ heeft ons in een boodschappentas van Dirk aan de deurknop gehangen van iemand die ook konijnen had. We waren dus niet meer gewenst waar wij vandaan kwamen. Bas is gecastreerd. Wij zijn allebei heel lief en ondernemend. Karlyn is ook gecastreerd om problemen in de toekomst te voorkomen.

Voor meer informatie: opvangpruttel@gmail.com

Bas en Karlyn zijn gereserveerd!


LIZZY

Ik ben Lizzy, in de opvang geboren op 8 april 2014, ik woonde samen met mijn moeder Dora die nu overleden is. Ik ben gecastreerd (baarmoeder weggehaald) zodat ik daar geen problemen meer mee kan krijgen.  Ik ben na alle ellende zó toe aan een leuk gecastreerd maatje! Wie gunt mij een liefdevol thuis?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com