Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


PUNKY en FLEUR

Ik ben Punky, een gecastreerde ram van 1 april 2012 ik ben heel lief, vind het lekker om te kroelen en Fleur is mijn maatje, zij is ongeveer ruim 4 jaar jong. We zijn een heel klef stel en zorgen goed voor elkaar. Er wordt goed voor ons gezorgd, we hebben een prachtig ruim hok (ook ter overname eventueel) we wonen riant in ons buitenverblijf in Maasdam. Helaas gaat mijn baasje kleiner wonen en heeft ze te weinig ruimte voor ons. Ze is nu op zoek naar een heel goed huis waar we wel genoeg ruimte kunnen krijgen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


HOPSIN

Ik ben Hopsin, een lief Frans hangoorkonijn (voedster) van ongeveer 2 tot 3 jaar. Mijn baasje is op zoek naar een nieuw thuis voor mij. Ik ben vrolijk en sociaal, vind het heerlijk om te kroelen en ben gewend om binnen te wonen en alle ruimte te krijgen. Uiteraard ben ik zindelijk!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Hopsin is gereserveerd.


URI
UDO

Wij zijn Uri en Udo, 2 broertjes van het 2e nestje van onze moeder Vlinder, die zwanger met haar eerste baby’s gedumpt is in een boodschappentas. Wij zijn in de opvang geboren op 14 april 2018. We kijken uit naar een leuk maatje, we zijn 11 juli gecastreerd. En dat begrijpen wij hoor, onze moeder heeft 2 nestjes gehad op jonge leeftijd en dat is heel zwaar. Wij zijn op zoek naar een lief zachtaardig maatje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


Ik ben Jojo, op 8 juli 2014 geboren. Ik ben als jong meisje al in de opvang terechtgekomen en daar heb ik de liefde van mijn leven ontmoet, Leo geboren 8 februari 2014. We zijn allebei geholpen. Ik ben vorig jaar samen met Leo geplaatst en we hadden het enorm naar ons zin. Helaas gingen onze baasjes emigreren en zijn we weer terug in de opvang. We hebben veel steun aan elkaar maar missen natuurlijk een thuis waar we lekker kunnen spelen en liefde en aandacht krijgen en nóóit meer weggestuurd worden. In de opvang ben ik gecastreerd (baarmoeder weggehaald).

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BAS en KARLYN

Wij zijn Bas en Karlijn,  geboren rond augustus 2016.  ‘Iemand’ heeft ons in een boodschappentas van Dirk aan de deurknop gehangen van iemand die ook konijnen had. We waren dus niet meer gewenst waar wij vandaan kwamen. Bas is gecastreerd. Wij zijn allebei heel lief en ondernemend. Karlyn is ook gecastreerd om problemen in de toekomst te voorkomen.

Voor meer informatie: opvangpruttel@gmail.com


LIZZY

Ik ben Lizzy, in de opvang geboren op 8 april 2014, ik woonde samen met mijn moeder Dora die nu overleden is. Ik ben pas gecastreerd (baarmoeder weggehaald) zodat ik daar geen problemen meer mee kan krijgen.  Ik ben na alle ellende zó toe aan een leuk gecastreerd maatje! Wie gunt mij een liefdevol thuis?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com