Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een vriendje of vriendinnetje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109 of 06- 87744327

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje:


HARRY

Ik ben Harry, een actief gecastreerd mannetje van net 1 jaar. Ik heb alle ruimte, de hele tuin tot mijn beschikking, echt geweldig. Maar helaas is mijn maatje overleden en willen mijn baasjes stoppen met konijntjes. Ik ben geen kroel, wil graag veel ruimte en ik ben heel lief voor mijn maatje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


PIP

Ik ben Pip, een lieve gesteriliseerde voedster van 3 jaar. Mijn baasjes hebben geen tijd meer voor mij en ik heb behoefte aan meer aandacht en een lief maatje. Kortom ik ben op zoek naar een leuke gecastreerde knul en lief baasje!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


JOJO EN LEO

Ik ben Jojo, op 8 juli 2014 geboren. Ik ben als jong meisje al in de opvang terechtgekomen en daar heb ik de liefde van mijn leven ontmoet, Leo geboren 8 februari 2014. Ik ben vorig jaar samen met Leo geplaatst en we hadden het enorm naar ons zin. Helaas gingen onze baasjes emigreren en zijn we weer terug in de opvang. We hebben veel steun aan elkaar maar missen natuurlijk een thuis waar we lekker kunnen spelen en liefde en aandacht krijgen en nóóit meer weggestuurd worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BAS EN KARLYN

Wij zijn Bas en Karlijn, ongeveer een 1 jaar jong.  ‘Iemand’ heeft ons in een boodschappentas aan de deurknop gehangen van iemand die ook konijnen had. We waren dus niet meer gewenst waar wij vandaan kwamen. Bas is begin december gecastreerd. Wij zijn allebei heel lief. Bas echt superlief.

Voor meer informatie: opvangpruttel@gmail.com


RINGO

Ik ben Ringo een lief gecastreerd manneke geboren 24 februari 2015. Ik heb het heel slecht gehad in mijn korte leventje.  Slechte verzorging en slechte huisvesting, geen aandacht. Ik ben in de opvang heel sociaal en lief geworden, af en toe zelfs een beetje ondeugend en ondernemend.

Wij zoeken voor Ringo een plekje waar hij binnen kan staan, dan voelt hij zich het gelukkigst.  Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


QUINTIN, DORA EN LIZZY

Ik ben Dora, ik ben zwanger op straat gedumpt en door mensen van straat gehaald. Ik heb op 8 april 2014 een dochter gekregen genaamd Lizzy. Hoe oud ik ben weet niemand maar waarschijnlijk ben ik nog jong. We zijn allebei ondernemend en nieuwsgierig én klaar voor een nieuw, veilig thuis. In de opvang is Quintin gezellig bij ons komen wonen, we willen graag met zijn 3-en geplaatst worden. Quintin is een lief nieuwsgierig gecastreerd rammetje die zich een stuk zekerder voelt nu hij bij ons woont.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com