Steun ons

Steun ons, door financiële adoptie of  het kopen van een boek!

Kleintje konijntje, memoires van een konijnengek is een erg leuk en informatief boekje en is nu verkrijgbaar bij Opvang Pruttel voor €14.95 inclusief verzendkosten. Het boekje is geschreven door Babette Wiedeman met prachtige illustraties van Roosje Rosalie. Na elk hoofdstuk staat een verduidelijking van het konijnengedrag door Berit Veltmeijer of door Bernice Muntz. Dankzij Babette Wiedeman en Stichting Konijnenbelangen mogen we dit boekje aan u aanbieden. De volledige opbrengst komt ten goede van Opvang Pruttel.

Voor meer informatie of bestellen:  opvangpruttel@gmail.com


Regelmatig vangen wij konijnen en cavia’s op die door medische problemen en/of ouderdom niet geschikt zijn om te herplaatsen. Wij bieden deze dieren goede verzorging, liefde en een laatste thuis. Helaas kunnen de (medische) kosten voor deze dieren behoorlijk oplopen door medicatie en eventueel benodige operaties.  We zijn dan ook op zoek naar adoptieouders of donoren die deze dieren willen steunen door het geven van een eenmalige donatie of een maandelijks bedrag voor adoptie van een dier. Het bedrag staat u vrij, alle kleine beetjes helpen!

Wilt u uw steentje bijdragen aan de zorg voor deze dieren? Neem dan contact met ons op via opvangpruttel@gmail.com


 Bep en Toos

Bep is samen met haar zus Toos bij ons in de opvang terechtgekomen. Toen bleek dat Bep inoperabele kanker heeft. Ze blijft bij ons samen met haar zus en we verzorgen haar zo goed als mogelijk.

Bep en Toos zijn financieel geadopteerd.


 Quintin, Dora en Lizzy

Dora is zwanger op straat gedumpt en zij heeft in april 2014 een dochter gerkegen genaamd Lizzy. In de opvang is Quintin bij hun komen wonen, Quintin was erg onzeker en verliefd op Dora en Lizzy, omdat hij ook al een tijdje alleen zat hebben we ondanks dat dit niet de gewoonte is, besloten van dit koppel een trio te maken. Ze kunnen nog steeds geplaatst worden maar hebben een geduldig en rustig baasje nodig die hun onzekerheid kan wegnemen. Geen  gezondheidsproblemen maar zij verblijven al bijna 3 jaar in onze opvang.

Quintin is financieel geadopteerd.