Steun ons

Steun ons, door financiële adoptie!

Regelmatig vangen wij konijnen en cavia’s op die door medische problemen en/of ouderdom niet geschikt zijn om te herplaatsen. Wij bieden deze dieren goede verzorging, liefde en een laatste thuis. Helaas kunnen de (medische) kosten voor deze dieren behoorlijk oplopen door medicatie en eventueel benodige operaties.  We zijn dan ook op zoek naar adoptieouders of donoren die deze dieren willen steunen door het geven van een eenmalige donatie of een maandelijks bedrag voor adoptie van een dier. Het bedrag staat u vrij, alle kleine beetjes helpen!

Wilt u uw steentje bijdragen aan de zorg voor deze dieren? Neem dan contact met ons op via opvangpruttel@gmail.com of via telefoonnummer: 06-30561109.


 Dirk en Sparky

Dirk is een konijn van 10 jaar. Omdat hij doof is en niet veel meer ziet blijft hij bij ons. Sparky is 5 jaar en de partner van Dirk. Zij zou eventueel later herplaatst kunnen worden.

Dirk is financieel geadopteerd.


 Bep en Toos

Bep is samen met haar zus Toos bij ons in de opvang terechtgekomen. Toen bleek dat Bep inoperabele kanker heeft. Ze blijft bij ons samen met haar zus en we verzorgen haar zo goed als mogelijk.

Bep en Toos zijn financieel geadopteerd.


 Quintin, Dora en Lizzy

Dora is zwanger op straat gedumpt en zij heeft in april 2014 een dochter gerkegen genaamd Lizzy. In de opvang is Quintin bij hun komen wonen, Quintin was erg onzeker en verliefd op Dora en Lizzy, omdat hij ook al een tijdje alleen zat hebben we ondanks dat dit niet de gewoonte is, besloten van dit koppel een trio te maken. Ze kunnen nog steeds geplaatst worden maar hebben een geduldig en rustig baasje nodig die hun onzekerheid kan wegnemen. Geen  gezondheidsproblemen maar zij verblijven al bijna 3 jaar in onze opvang.

Quintin is financieel geadopteerd.