Opvang cavia’s

Bent u op zoek naar een vriendje of vriendinnetje voor uw cavia? Neem dan een kijkje bij onderstaande opvang cavia’s of neem contact met ons op: opvangpruttel@gmail.com  of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang cavia’s die op dit moment bij Opvang Pruttel in de opvang zitten:


BIBI

Ik ben Bibi, een 2 jarig meisje. Ik zit nu bij konijnen en ik wil heel graag een nieuw thuis samen met een leuk maatje. Ik ben lief en sociaal, het ideale caviamaatje .

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BJORN
BRUCE

Wij zijn Bjorn en Bruce, geboren in de opvang op 6 maart 2020. We zijn 2 heerlijk vrolijke ventjes en zijn behalve broers dikke maatjes geworden. We zijn nog niet gecastreerd en zoeken een liefdevol thuis.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


JOSH

Ik ben Josh, geboren in de opvang op 2 maart 2020, samen met mijn broertje Jens. Ik ben op zoek naar een lief baasje, lief maatje en een mooie ruimte om in te leven. Ik moet nog wel gecastreerd worden, zodra ik groot genoeg ben.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


JENS

Ik ben Jens, het broertje van Josh en dus ook op 2 maart 2020 geboren in de opvang. Ik ben net zo lief als ik eruit zie en op zoek naar een liefdevol thuis met een maatje, ik word geplaatst op voorwaarde van castratie.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LOUIS

Ik ben Louis, geboren op 26 februari 2020 in de opvang. Mijn moeder is Lizzy en zusje Leanne. Ik ben op zoek naar een liefdevol thuis en een lief maatje. Eventueel kan ik na castratie met 1 van de dames uit de opvang geplaatst worden. Ik kan worden geplaatst op voorwaarde dat ik gecastreerd wordt.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


Lees ook even onze voorwaarden.