Opvang cavia’s

Bent u op zoek naar een vriendje of vriendinnetje voor uw cavia? Neem dan een kijkje bij onderstaande opvang cavia’s of neem contact met ons op: opvangpruttel@gmail.com  of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang cavia’s die op dit moment bij Opvang Pruttel in de opvang zitten:


LAMPARD

Ik ben Lampard, ik ben geboren op 14 mei 2019. Ik woonde samen met een ongecastreerde beertje in een 1 meter kooi dus dat ging helemaal niet goed. Ik ben nu gecastreerd en vanaf 3 maart klaar voor een nieuw leven met een lief maatje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LIZZY
JUULTJE
BABETJE

Wij zijn 3 zusjes geboren 12 oktober 2019, wij heten Babetje, Juultje en Lizzy. Nog heel jong en we hebben zin in een leuk leven bij een lief baasje die goed voor ons gaat zorgen. We kunnen samen geplaatst worden of apart, we zijn nog een beetje angstig en hebben veel aandacht en liefde nodig!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


CUPCAKE
BROWNIE

Wij zijn Cupcake en Brownie, 2 zusjes geboren in juni 2016. Wij kunnen het heel goed met elkaar vinden en zijn samen op zoek naar een liefdevol thuis waar we de ruimte en aandacht kunnen krijgen. Dat krijgen we op dit moment veel te weinig.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KOEKIE

Ik ben Koekie, een mooi meisje van juni 2016.  Ik zat bij andere meisjes die mij pestten. Waarschijnlijk waren ze gewoon jaloers op mijn mooie vachtje. Ik ben op zoek naar een leuk maatje, een lekkere ruimte en een lief baasje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Koekie is gereserveerd.


CLAIRE
VINNIE

Ik ben Claire, ik was net weer gelukkig met een nieuw maatje en een liefdevol thuis maar helaas gaat het niet goed met mijn baasje. Ik zit nu voor de 3e keer in de opvang en samen met mijn maatje Vinnie op zoek naar een forever home.  Ik ben 3 jaar en Vinnie is iets jonger, december 2017 geboren.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


Lees ook even onze voorwaarden.