Opvang cavia’s

Bent u op zoek naar een vriendje of vriendinnetje voor uw cavia? Neem dan een kijkje bij onderstaande opvang cavia’s of neem contact met ons op: opvangpruttel@gmail.com  of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang cavia’s die op dit moment bij Opvang Pruttel in de opvang zitten:


WINNY en TEDDY

Ik ben Winny 8 maanden jong en mijn vriendin is Teddy van 6 maanden jong. Wij zijn naaktcavia’s, i.p.v. een harig vachtje zijn wij van onszelf al heel erg mooi. We hebben wel meer verzorging nodig dan de behaarde cavia’s. Zo eten we bijvoorbeeld meer omdat het meer energie kost om warm te blijven en willen we ook een warm nachthokje zodat we niet teveel afkoelen  als we een dutje doen.  Ook ons huidje heeft speciale aandacht nodig.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Winny en Teddy zijn gereserveerd.


BJORN
BRUCE

Wij zijn Bjorn en Bruce, geboren in de opvang op 6 maart 2020. We zijn 2 heerlijk vrolijke ventjes en zijn behalve broers dikke maatjes geworden. We zijn na castratie vanaf 23 juli klaar voor een liefdevol thuis.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


JOSH

Ik ben Josh, geboren in de opvang op 2 maart 2020, samen met mijn broertje Jens. Ik ben op zoek naar een lief baasje, lief maatje en een mooie ruimte om in te leven. Ik ben na de castratie vanaf 23 juli beschikbaar op de datingsmarkt.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

LOUIS

Ik ben Louis, geboren op 26 februari 2020 in de opvang. Mijn moeder is Lizzy en zusje Leanne. Ik ben op zoek naar een liefdevol thuis en een lief maatje. Eventueel kan ik na castratie met 1 van de dames uit de opvang geplaatst worden.  Ik ben in de opvang gecastreerd en kan vanaf 10 juli daten met leuke dames.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


Lees ook even onze voorwaarden.