Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


JONES

Ik ben Jones, een mooie gecastreerde vent van ongeveer 6 jaar. Ik ben heel eenzaam op dit moment, mijn maatje is overleden en mijn baasjes zijn op zoek naar een nieuw thuis voor mij mét leuk maatje die ik lekker vind ruiken. Ik ben niet alleen heel knap en lief maar ook actief, als ik gelukkig ben ook vrolijk en sociaal. Oppakken vind ik niet leuk zoals ieder konijn, ik ben honden en katten gewend. Ook ben ik lekker veel ruimte gewend in een groot hok met ruime tuin ter beschikking. Help me uit deze eenzaamheid, ik wil mij weer gelukkig voelen met een maatje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


FLUFFIE

Ik ben Fluffie, een mooie voedster. Ik ben gevonden op straat, ze denken dat ik nog jong ben omdat ik heel vrolijk en ondernemend ben. Ik ben bovendien ook erg lief, dat zeg ik niet alleen zelf, dat vinden ze in de opvang ook. Ik ben op zoek naar een leuk maatje en een liefdevol thuis.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


YO en LO
Ik ben Yo, een nieuwsgierig meisje en heel close met mijn gecastreerde maatje Yo, Yo is een beetje verlegen. Wij zorgen heel goed voor elkaar. In juni worden wij 3 jaar. Helaas kunnen we niet blijven in ons thuis. We zijn dan ook samen op zoek naar een mooie tuin met veel ruimte en baasjes die ons aandacht willen geven en goed voor ons willen zorgen.
Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

NIJNTJE

Ik ben Nijntje, een mooie gecastreerde ram van 2 jaar jong. Mijn vrouwtje is op zoek naar een nieuw thuis en een lief maatje voor mij. Ik woon binnen en kan nu nog niet naar buiten, daar is mijn vachtje niet geschikt voor na een warme winter in huis. Ik woon nu tijdelijk bij een ander konijn maar we zijn geen match. Zij vindt mij niet leuk en ik haar al helemaal niet. Ik heb de scheiding dan ook meteen aangevraagd en gekregen. Heb jij een lekker ruikend maatje voor mij en een warm thuis?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


YORKI

Ik ben Yorki, geboren 15 januari 2020. Ik was samen met mijn broertje Jojo een grote verrassing. Mijn geboorte was niet gepland maar ik ben wel heel erg lief en leuk. Ik heb zin in het leven en hoop dat ik via deze weg een lief baasje kan krijgen met een leuk maatje en veel speelruimte. Uiteraard moet ik dan wel gecastreerd worden anders komt er weer een oepsnestje.

Voor meer informatie: opvangpruttel@gmail.com


YOYO

Ik ben Yoyo, het broertje van Yorki, geboren half januari 2020. Ook ik ben op zoek naar een leuk maatje, veel ruimte en een liefdevol baasje. Helaas kan ik niet samen met mijn broertje geplaatst worden en uiteraard moet ik eerst gecastreerd worden anders gebeuren er weer ongelukjes. Ik woon nu nog thuis net als mijn broertje maar we zijn dus met spoed op zoek naar een mooie toekomst!

Voor meer informatie: opvangpruttel@gmail.com


BAILEY

Ik ben Bailey, een lief tam gecastreerd ventje en nog lekker actief. Tja laten we er maar geen woorden aan vuil maken, maar ik ben  11 jaar en natuurlijk met SPOED op zoek naar een lief meisje en een baasje waar ik voor altijd mag blijven wonen. Er kunnen nog best een paar mooie jaren bij komen want ik ben echt geen ventje wat maar stil in een hoekje zit…zeker niet als ik een lief meisje krijg. Ik ben op zoek naar een oudere voedster ik woon nu buiten maar met een rustige overgang van een schuur, naar een onverwarmde kamer kan ik ook binnen wonen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


PANTER

Ik ben Panter, een gecastreerd manneke. Mijn leeftijd weten ze niet precies omdat ik uit een andere opvang kom. Nu had ik het prima naar mijn zin in een lekker huis, warm en droog. Maar mijn baasje is allergisch dus ik moet hier nu weg. Ik ben op zoek naar een lief maatje en forever home. Nu moet ik in ieder geval binnen staan omdat ik geen wintervachtje heb.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


QWEN

Ik ben Qwen, een heel leuk en vrolijk meisje geboren december 2018 uit een oepsnestje en nog steeds in de opvang. Ik woon buiten en ben op zoek naar een leuk maatje en veel ruimte.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


ILSE

Ik ben Ilse, net als mijn zusje Qwen nog steeds in de opvang, geboren december 2018 uit een oepsnestje.  Ik woon binnen en ben gesterliseerd. Ook ik zoek een liefdevol thuis, en een lief maatje!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com