Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


FREEK

Ik ben Freek, een prachtig manneke en heel lief maar nog een beetje onzeker. Ik ben nog jong, geboren februari 2020.  Ik heb omdat mijn baasjes het waarschijnlijk niet wisten dat we man en vrouw waren een nestje gemaakt. Nu moeten ik en mijn hele gezin weg. Ik ben zelf nu in de opvang omdat ik natuurlijk even langs de witjas moest, 1 gezin met kinderen is genoeg. Vanaf 4 december ben ik beschikbaar voor een leuk nieuw leven met een maatje en een liefdevol thuis met alles waar een konijn behoefte aan heeft.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LOLA

Ik ben Lola, geboren 9 februari 2018. Ik ben niet alleen een prachtige dame, ik ben ook lekker actief, vind het leuk om te kroelen maar net als de meeste konijnen natuurlijk helemaal niets om opgepakt te worden.  Ik woon binnen in mijn kleine kooi en mag af en toe loslopen, ik zou graag veel meer ruimte willen en een leuk maatje zie ik ook wel zitten.  Ik heb geen wintervachtje dus kan niet naar buiten deze winter.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KOOS en MOKKA

Wij zijn Koos en Mokka, we zijn heel lief en doen geen vlieg kwaad. We zijn 1,5 jaar en dikke maatjes. Helaas gaan onze baasjes uit elkaar en zijn wij op zoek naar een lief nieuw baasje dat goed voor ons kan zorgen en waar we ook de ruimte krijgen die we nodig hebben.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

FIENTJE

Ik ben Fientje, een prachtige dame van mei 2017. Ze weten mijn leeftijd door een tatoeage. Ik ben samen met 4 konijnen gedumpt, mogelijk ben ik de moeder van het stel. Ja het is ongelofelijk, gewoon neergezet in een doos totdat iemand ons gelukkig heeft gevonden. Ik ben nog steeds enthousiast en nieuwsgierig. Omdat ik zwanger kon zijn sta ik binnen hierdoor heb ik geen buiten wintervachtje aangemaakt en moet ik ook de komende maanden binnen wonen. Het goede nieuws is dat ik niet zwanger ben en mijn nieuwe leven bij een leuk maatje en gezellig liefdevol thuis snel kan beginnen.  Zorg jij dat ik een goed thuis krijg en een leuk maatje?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


FONNY

Ik ben Fonny, een schattig meisje van circa 5 maanden. Ik ben samen met mijn broertjes gedumpt. Ja het is ongelofelijk, gewoon neergezet in een doos totdat iemand ons gelukkig heeft gevonden. Ik ben nog steeds enthousiast en nieuwsgierig. Omdat ik zwanger kon zijn sta ik binnen hierdoor heb ik geen buiten wintervachtje aangemaakt en moet ik ook de komende maanden binnen wonen. Het goede nieuws is dat ik niet zwanger ben en mijn nieuwe leven bij een leuk maatje en gezellig liefdevol thuis snel kan beginnen.  Zorg jij dat ik een goed thuis krijg en een leuk maatje?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

KOBI

Ik ben Kobi, een schattig gecastreerd manneke van circa 5 maanden. Ik ben samen met mijn broertjes en zusje gedumpt. Ja het is ongelofelijk, gewoon neergezet in een doos totdat iemand ons gelukkig heeft gevonden. Ik ben nog steeds enthousiast en vrolijk, tam en ook een beetje ondeugend 😉   Zorg jij dat ik een goed thuis krijg en een leuk maatje?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

RUBEN

Ik ben Ruben een rustige gecastreerde vent geboren januari 2013. Ik ben eerder in de Opvang geweest en toen samen met mijn maatje geplaatst. Mijn maatje is nu overleden en daar ben ik heel erg verdrietig over. Nu gaan mijn baasjes ook nog stoppen met konijnen en kan ik weer terug naar de opvang, op zoek naar een nieuw maatje waar ik oud mee kan worden. Ik hoop dat mijn nieuwe liefde en liefdevol thuis snel op mijn pad komen want in de opvang zal ik mij ook heel alleen voelen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

QWEN

Ik ben Qwen, een heel leuk en vrolijk meisje geboren december 2018 uit een oepsnestje en nog steeds in de opvang. Ik woon buiten en ben op zoek naar een leuk maatje en veel ruimte. Ik wil graag een maatje met karakter want ik kan wel een beetje pittig zijn. Ik ben gesteriliseerd in de opvang en helemaal klaar voor mijn grote liefde.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com