Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


PLUISJE

Ik ben Pluisje, een leuk ondernemend meisje van 7 maanden jong. Het was de bedoeling dat ik gekoppeld zou worden met een stel konijnen, die hadden genoeg aan elkaar schijnbaar want mij vonden ze niet leuk. Dus nu ben ik op zoek naar een leuk gecastreerd maatje, aandacht en lekker de ruimte want ik vind rennen heel leuk, knagen op een houtje of lekker kroelen met een leuk maatje en ik ben helemaal gelukkig.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BELLE
BLUE

Wij zijn Belle en Blue, 2 leuke zusjes van 2,5 jaar jong. We zitten in een vervelende situatie waarbij er niet goed voor ons gezorgd kan worden. We willen heel graag een stabiel leven, met liefde, een lekkere ruimte, een goede verzorging en natuurlijk elkaar. We wonen binnen, dus dat is nu ook nodig omdat onze vachtjes de kou niet aan kunnen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


PEANUT

Ik ben Peanut, een lief en heel onzeker gecastreerd ventje van 5 jaar. Ik heb geen leuk leven gehad, 5 jaar in een 1-meter kooi en er nooit uit geweest.  In de opvang proberen ze me nu langzaam te laten wennen aan meer ruimte, ik heb zelfs al een keer een date gehad, maar dat vrouwke was me te pittig. Ik hoop op een zachtaardig lief meisje die mij leert hoe leuk een konijnenleven kan zijn. Met aandacht en geduld kan ik dan eindelijk van het leven genieten.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


DAEMY
Ik ben Daemy, een lief en actief meisje van 4 jaar, ik ben volledig gevaccineerd en gesteriliseerd. Ik leef mijn eigen konijnen leventje en heb weinig behoefte aan menselijke aandacht. Zolang er maar goed voor mij gezorgd wordt en ik alle ruimte heb. Ik hou van lekker eten, lekkere verse groentemix, gedroogde kruidenmix etc. Tot voor kort leefde ik met Flip de  Vlaamse Reus, ik poetste hem van onder tot boven en was stapel op hem. Helaas is Flip overleden…. mijn baasjes willen stoppen met konijnen en gunnen mij een nieuw goed thuis met een maatje en veel ruimte en vrijheid.
Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

LILY

Ik ben Lily, een heel lief, zachtaardig, beetje onzeker konijnenvrouwtje. Ik vind een aai heerlijk maar alleen als ik aan je gewend bent en je mijn vertrouwen hebt verdiend. Ik ben geboren in mei 2013 maar ben nog hartstikke fit. Ik scharrel heerlijk in de tuin rond,  heb alle ruimte tot mijn beschikking maar mijn maatje is overleden en alleen is maar alleen ook al heb ik een mooie ruimte tot mijn beschikking. Daarom zoeken mijn baasjes voor mij een nieuw thuis waar ik ook genoeg ruimte heb en het belangrijkste: met een leuk gecastreerd ventje die lekker ruikt.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

NIJNTJE

Ik ben Nijntje, een lief tam meisje van 3 jaar. Ik ben gesteriliseerd, ik was sinds 3 maanden verhuisd maar helaas vind mijn nieuwe maatje mij niet leuk. Mijn baasjes wel, logisch want ik vind het leuk om te geaaid te worden, ik ben gek op aandacht. Ik ben nu op zoek naar een leuk gecastreerd maatje waar de klik wél wederzijds is.  Ik woon nu binnen omdat mijn vachtje niet dik genoeg is voor de kou buiten.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

SJON

Ik ben Sjon, een prachtige klein gebouwde jongen geboren op 2 juni 2021. Ik zat helemaal alleen en nu in de opvang woon ik binnen omdat mijn vachtje nog niet warm genoeg is voor buiten.  Ze hebben beloofd dat ik, nu ik gecastreerd ben, een liefdevol thuis met ruimte en leuk maatje kan krijgen. Ik hoop dat er snel iemand voor mij komt.  Ik verheug me er nu al op, Ik ben ondernemend en nieuwsgierig zoals alle jonge konijntjes wil ik graag de wereld ontdekken en gewoon konijn kunnen zijn. 

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


NINO, BLACKY en ZWART-WITJE

Wij zijn Nino, Blacky en Zwart-Witje. Nino is een gecastreerde ram en de trotse vader van de dames. We zijn buitenkonijnen en erg aan elkaar gehecht.  We zijn geen knuffelkonijnen, maar zoeken warmte bij elkaar. We verdienen meer aandacht dan dat we nu krijgen daarom is ons baasje op zoek naar een nieuw thuis voor ons. Natuurlijk hebben we graag een plekje waar we de ruimte hebben.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com