Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


QWEN

Ik ben Qwen (rechts), een lief konijnenmeisje eerder vanuit de opvang geplaatst bij een heel lief maatje. Ik ben nu ontroostbaar omdat mijn maatje is overleden, ik moet weer terug naar de opvang op zoek naar een nieuwe liefde, want alleen zijn vind ik verschrikkelijk. Ik heb echt snel een maatje en liefdevol thuis nodig. Ik ben echt een heel leuk en lief konijn, zorgzaam voor mijn maatje!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


PIM

Ik ben Pim en zoals op de foto te zien ben ik een héél leuk konijn. Ik ben nu 1 jaar jong, heb een lief en sociaal karakter. Ik ben tam en nieuwsgierig en kom gelijk naar je toe. Gecastreerd en ingeënt. Mijn baasjes wisten niet dat ik zo’n groot konijn zou worden, eigenlijk heb ik nu te weinig leefruimte. Mijn baasjes zijn dan ook op zoek naar een leuk maatje en een lief baasje voor mij die alle ruimte heeft die ik nodig heb, zodat ik lekker kan rondrennen en kan genieten van het leven mét maatje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BABY

Ik ben Baby, een prachtig meisje geboren 21 mei 2021. Op de foto zet ik de bloemetjes buiten maar ik woon nu binnen en kan eventueel in de zomer weer buiten wonen. Natuurlijk ben ik op zoek naar een leuk gecastreerd maatje en een forever home.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


GEORGE

Ik ben George, een leuk gecastreerd manneke geboren 10 januari 2018. Helaas kan mijn baasje niet meer voor mij zorgen en moet ik op zoek naar een nieuw thuis. Voordeel voor mij is dat ik dan een leuk maatje kan krijgen!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

OREO

Ik ben Oreo, een ongeveer 1,5 jonge gecastreerde adonis. Noodgedwongen heb ik al van huis naar huis gehopt. Nu hoop ik snel een echt forever home te krijgen zoals ieder konijn graag wil. Een leuk maatje, een lief baasje, de ruimte en een goede verzorging.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

BELLE
BLUE

Wij zijn Belle en Blue, 2 leuke zusjes van 2,5 jaar jong. We zitten in een vervelende situatie waarbij er niet goed voor ons gezorgd kan worden. We willen heel graag een stabiel leven, met liefde, een lekkere ruimte, een goede verzorging en natuurlijk elkaar. We wonen binnen, dus dat is nu ook nodig omdat onze vachtjes de kou niet aan kunnen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LILY

Ik ben Lily, een heel lief, zachtaardig, beetje onzeker konijnenvrouwtje. Ik vind een aai heerlijk maar alleen als ik aan je gewend bent en je mijn vertrouwen hebt verdiend. Ik ben geboren in mei 2013 maar ben nog hartstikke fit. Ik scharrel heerlijk in de tuin rond,  heb alle ruimte tot mijn beschikking maar mijn maatje is overleden en alleen is maar alleen ook al heb ik een mooie ruimte tot mijn beschikking. Daarom zoeken mijn baasjes voor mij een nieuw thuis waar ik ook genoeg ruimte heb en het belangrijkste: met een leuk gecastreerd ventje die lekker ruikt.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


SJON

Ik ben Sjon, een prachtige klein gebouwde jongen geboren op 2 juni 2021. Ik zat helemaal alleen en nu in de opvang woon ik binnen omdat mijn vachtje nog niet warm genoeg is voor buiten.  Ze hebben beloofd dat ik, nu ik gecastreerd ben, een liefdevol thuis met ruimte en leuk maatje kan krijgen. Ik hoop dat er snel iemand voor mij komt.  Ik verheug me er nu al op, Ik ben ondernemend en nieuwsgierig zoals alle jonge konijntjes wil ik graag de wereld ontdekken en gewoon konijn kunnen zijn. 

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Sjon is gereserveerd.


NINO, BLACKY en ZWART-WITJE

Wij zijn Nino, Blacky en Zwart-Witje. Nino is een gecastreerde ram en de trotse vader van de dames. We zijn buitenkonijnen en erg aan elkaar gehecht.  We zijn geen knuffelkonijnen, maar zoeken warmte bij elkaar. We verdienen meer aandacht dan dat we nu krijgen daarom is ons baasje op zoek naar een nieuw thuis voor ons. Natuurlijk hebben we graag een plekje waar we de ruimte hebben.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com