Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


BOLLO

Mijn naam is Bollo, geboren 31 december 2020. Ik ben een super lief manneke. Ik heb een kapot neusje gehad omdat ik gevochten had met mijn broertje, ja met 2 broers erbij heb je weleens mot. Dat komt door de hormonen. We zijn gecastreerd en zijn nu alle 3 op zoek naar een leuk maatje. Oppakken vind ik net als alle konijnen niet fijn maar ik hou wel van kroelen. Ik ben gewend de ruimte te hebben in de tuin.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KNABBEL

Ik ben Knabbel het broertje van Bollo en Boemba, geboren 31 december 2020 en ook gecastreerd. Ik ben super schattig en lief en de druktemaker van de 3, heb altijd veel energie en ben gek op lekker rondrennen.  Maar voor een kroel zonder oppakken ben ik altijd in. Ik ben ook op zoek naar een leuk maatje en lekker de ruimte in een tuin.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BOEMBA

Ik ben Boemba, (gecastreerd) broertje van Bollo en Knabbel. Ook geboren 31 december 2020. Ik ben heel rustig en lief. Ik heb een keer gevochten met Bollo daarbij heb ik een kleine beschadiging opgelopen bij mijn oog, volgens de dierenarts kan dat verder geen kwaad. Als ik een keer zacht bijt is dat uit pure liefde hoor. Die liefde wil ik graag geven aan een leuk maatje met een mooi hok en ruime ren.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


DIDI
Ik ben Didi, een gecastreerde manneke van 4,5 jaar, ik ben net weduwnaar geworden. Mijn baasje is op zoek naar een goed thuis voor mij omdat alleen ook maar alleen is. Ik ben wel gewend aan een groot hok en veel ruimte in de tuin zodat ik een sprintje kan trekken. Los in de tuin of een grote ren is wel nodig voor mij. Ik ben lief grappig en altijd superlief voor mijn vriendinnetje geweest.
Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

HAILEY

Hey mijn naam is Hailey en ben nu 1 jaar en 8 maandjes. Ik ben een heel lief en leuk konijntje, spelen vindt ik leuk en een lekkere aai over m’n wangetjes en bolletje vind ik ook lekker. Als ik heerlijk lig te chillen trek ik m’n pootjes in en lijk ik net een pluizen bolletje, ik voel me dan heerlijk op m’n gemak. Als ik heb gegeten en gedronken ga ik heerlijk lang uitliggen op m’n zij, ff lekker uitbuiken. Als we eenmaal vriendjes zijn dan geef ik je graag kusjes op je neusje, geen paniek ik bijt niet hoor. Verder hou ik van lekker rond huppelen en spelen, m’n baasje laat mij in de zomer lekker buiten spelen maar zorg er wel voor dat ik niet weg kan lopen! Vroeger vond ik kabeltjes heel interessant maar dat mocht niet van m’n baasje dus ik doe dat niet meer. Ik hou ervan om op een toiletje mijn behoefte te kunnen doen, ook vind ik het lekker om op een pluizen mandje te slapen en eventueel een dekentje, nee ik ben niet verwend hoor! Helaas gaat mijn baasje emigreren en is ze op zoek naar een nieuw baasje voor mij, met een leuk konijnenmaatje die goed voor mij gaat zorgen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

KENJI en NENA

Wij zijn Kenji (gecastreerd) en Nena, wij zijn 2 lieve schatten van ongeveer 2 jaar jong. Kenji is heel relaxt en Nena is ondeugend en ondernemend, zij neemt Kenji mee op sleeptouw. Helaas kan ons baasje niet meer voor ons zorgen en zoekt ze een goed thuis voor ons.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


ZELDA

Mijn naam is Zelda, ik ben een vrouwtje van ongeveer twee jaar oud. Ik ben gevonden op een vakantie park en lieve mensen hebben mij de winter door geholpen en verzorgt. Nu zoek ik een plekje waar ik de rest van mijn leven mag blijven wonen, hier heb ik alleen kattenvriendjes en die zijn toch heel anders dan mijn eigen soortgenoten. Ik ben heel lief en een kriebel onder mijn kin vind ik heerlijk!! Op schoot zitten doe ik liever niet, maar aandacht en om je heen hobbelen doe ik graag! Ik ben middelgroot en heb mooie grote hangoren.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com