Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op: opvangpruttel@gmail.com


CHUCHI

Een bijzondere naam hè, maar ik ben ook bijzonder. 12 weekjes oud en op zoek naar een fijne plek. Wie?


PABLO EN PRESLEYHallo daar, wij zijn Pablo (bruin, 4 jaar, mannetje) en Presley (wit, 1.5 jaar, vrouwtje), beiden geholpen. Naast lekker rondhuppelen zijn we dol op kartonnen dozen, lekker knagen.  Pablo vind het lekker om soms te kroelen.  Presley vind het allemaal nog een beetje spannend en is geen knuffelkont.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


MENNO en TRUUS

Hoi, wij zijn Menno (zwart, 1,5 jaar) en Truus (gevlekt,  6 jaar oud), echte buitenkonijnen. We zijn op zoek naar een nieuw thuis. Graag met veel ruimte, daar houden we van. Menno houdt erg van eten, zoveel dat hij soms vergeet dat Truus ook wat wil. Menno beschermt wel zijn Truus, die soms at angstig kan zijn. Ze is wel lief en nieuwsgierig.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

OLIE en ACE

He daar, wij zijn Olie en Ace, twee rammen van iets meer dan een jaar oud. We zijn op zoek naar een nieuw plekje waar we ons thuis van kunnen maken. We wonen nu binnen, maar in mei kunnen we ook lekker naar buiten.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

SIEM en SAARTJE

Wij zijn Siem (wit) en Saar (bruin), 7.5 en 7 jaar oud, allebei gecastreerd/gesteriliseerd. Saar is de dominante en Siem ligt het liefste naast haar.  We houden niet van knuffelen maar zijn wel nieuwsgierig naar eten. Het liefst huppen we rond in de huiskamer. We wonen al 5 jaar binnen, maar zouden ook naar buiten kunnen na de winter.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

JAKE en JILL

Wij zijn Jake en Jill ( bruin/wit) beide geboren in 2019. We wonen nu al een jaar bij Pruttel en zouden graag een nieuw baasje willen. Jill vindt het fijn om geaaid te worden en is handtam. Jake vindt het wel fijn op zijn koppie geaaid te worden maar heeft nog minder vertrouwen in de mens en is bang om opgepakt te worden. We willen niet bij kinderen geplaatst worden omdat Jake dat echt te eng zou vinden.  We zijn samen op zoek naar een liefdevol forever home omdat Jake al eerder in de opvang gezeten heeft, heeft hij echt behoefte aan stabiliteit.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


SNOOZY EN PEEN

Wij zijn Snoozy en Peen. We zijn 10 en 6 jaar oud en beiden geholpen. We zijn veel (binnen)ruimte gewend en lopen dag en nacht los. Toch slapen we eigenlijk zo goed als de hele dag en nacht, het is ook zo gezellig met elkaar in een mandje.
Wellicht is buiten beter voor ons, we zijn namelijk niet zindelijk. Wel zijn we rustig, Snoozy houdt van aaien en komt naar je toe voor een knuffel, Peer laat het aaien wel toe maar knuffelen is niet haar ding. Voor snoepjes komen we natuurlijk wel naar je toe. Peen heeft wat problemen met haar pootjes (sore hocks) en daarvoor van de dierenart antibiotica injecties en medicatie gehad, maar weg is het nog niet.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


MELLOS en REBEL
Wij zijn Mellos en Rebel (jan en okt 2018),  2 pluizige lieve langharige Teddy Widder konijntjes. Beiden gecastreerd/ gesteriliseerd. We zijn gewend binnen te wonen, dat is ook beter van onze vachtjes die ook onderhoud nodig hebben. Uiteraard zijn wij wel jaarlijks gevaccineerd en nagekeken. We zijn erg lief en aanhankelijk. Houden van knuffelen en kunnen prima met kinderen. We zijn beiden ook nagenoeg zindelijk. Mellow z’n voortandjes zijn weggehaald omdat hij daar problemen mee had. Hij eet erg goed. Kan alleen geen wortel knagen, dus krijgt blokjes wortel. We vonden het altijd heel leuk om rond te huppen in de woonkamer maar helaas is er nu een hond in huis waar wij als prooidieren erg bang voor zijn. Daarom zijn onze baasjes op zoek voor een liefdevol en veilig thuis voor ons
Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

ZORRO en ZOE

Wij zijn Zorro en Zoë, beide 6 jaar jong en al een hele tijd een koppel en gek op elkaar. Zorro(wit) is het mannetje en Zoë(zwart) is het vrouwtje. We zijn stapelgek op elkaar en knuffelen veel samen. Zorro is gecastreerd en Zoë is de dominante van het stel. Zoë mag niet te veel snoepjes of verse groenten/fruit, dat vind haar buikje niet zo fijn. Ze is een echte snoepkont. Het zijn echte buitenkonijnen en of het nu sneeuwt of de zon schijnt , ze vinden het samen heerlijk en vermaken zich goed.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com