Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


NINO, BLACKY en ZWART-WITJE

Wij zijn Nino, Blacky en Zwart-Witje. Nino is een gecastreerde ram en de trotse vader van de dames. We zijn buitenkonijnen en erg aan elkaar gehecht.  We zijn geen knuffelkonijnen, maar zoeken warmte bij elkaar. We verdienen meer aandacht dan dat we nu krijgen daarom is ons baasje op zoek naar een nieuw thuis voor ons. Natuurlijk hebben we graag een plekje waar we de ruimte hebben.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LARA

Ik ben Lara, een echte lief meisje en ze schatten mij op 2 jaar. Ik ben net zoals zoveel konijnen in deze vakantietijd gewoon in een park gedumpt. Daar had ik geluk omdat lieve mensen mij zagen zitten, ik ben heel stil blijven zitten uit angst. Maar gelukkig hebben ze mij goed opgevangen en heb ik het helemaal naar mijn zin in huis. Helaas hebben zij last van mijn haren (astma) en kan ik hier niet blijven. Ze zoeken een goed thuis voor altijd voor mij met liefde, ruimte en een gecastreerd maatje. Ik vind katten en kleine kinderen eng.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Lara is gereserveerd.


GENTLE

Ik ben Gentle, mijn naam zegt het al ik ben een heel lief mannetje. Gevonden op straat, ik ben geschat op ongeveer een  jaar jong. Ik ben blij dat ik nu verzorgd wordt en lekker te eten krijg, op straat had ik het natuurlijk nooit gered. Stom dat mensen denken dat tamme konijnen kunnen overleven in ‘vrijheid’. Ik ben nu gecastreerd zodat ik geplaatst kan worden met een leuk konijnenvrouwtje, nou dat wil ik natuurlijk wel! Samen met een lekkere ruimte en veel aandacht natuurlijk, aan mijn vacht te zien ben ik een binnenkonijn, ik zoek dan ook een lekker plekje in huis. Vanaf 15 september kan ik gaan daten 🙂

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Gentle is gereserveerd.


 

KOBI

Ik ben Kobi, een schattig gecastreerd manneke van circa 1 juni 2020. Ik ben samen met mijn broertjes en zusje gedumpt. Ja het is ongelofelijk, gewoon neergezet in een doos totdat iemand ons gelukkig heeft gevonden. Ik ben nog steeds enthousiast en vrolijk, tam en ook een beetje ondeugend 😉   maar zit nu al ruim een half jaar in de opvang. Ik begrijp er niets van, ik ben echt heel leuk en lief.  Mijn broertjes en zusje zijn wel snel geplaatst. Zorg jij dat ik een goed thuis krijg en een leuk maatje?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KWIBUS

Ik ben Kwibus, geen rare kwibus hoor, een lieve kwibus. Ik ben de zoon van Blue en op 3 december 2020 geboren. Helaas is ons baasje overleden en ben ik ook op zoek naar een liefdevol thuis met een leuke tuin met veel ruimte en een leuk maatje. Ik ben in de opvang gecastreerd en popel om mijn maatje en een goed thuis te vinden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com