Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


ROVER en MINDY

Wij zijn Rover en Mindy. Broertje en zusje van ongeveer 4 jaar. Wij zijn gewend om samen buiten te leven en lekker in de tuin rond te lopen. Helaas hebben onze baasjes besloten niet meer bij elkaar te wonen en moeten wij een nieuw onderdak zoeken. Mindy is de dame en weet haar (gecastreerde) broertje goed te temmen. Wij hopen op een fijne nieuwe plek met zijn tweeën.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

COCO en LOTTE
Ik ben Coco, het grijze konijn, ik ben heel tam en lief, heb een zacht karakter. Ik ben geboren 1 februari 2022 en ik ben gecastreerd. Het bruine konijn is Lotte, zij is angstig maar ook heel lief. Zij is van juni 2022. We wonen gezellig binnen dus kunnen deze winter echt niet meer naar buiten. We zijn gek op elkaar dus moeten wel samen blijven. Helaas zoeken onze baasjes door omstandigheden een nieuw thuis voor ons.
Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

BINKY
Hallo, Ik ben Binkey nu rond 6 maanden oud.Ik ben helaas gedumpt door mijn ex eigenaar. En ben nu opgevangen door de vinder. Ik heb mijn eerste prikje gehad en ben helemaal goedgekeurd. Omdat, ik een mannetje ben en graag een vriendinnetje wil,  mag ik pas vanaf 10 februari verhuizen omdat, (ik geholpen ben)naar een goeie en leuke meid , waar ik samen mee kan spelen. Ik ben heel erg tam, mijn favo groente is WORTEL .En konijnen snoepje van wortel ben ik gek op. Wie oh wie kan mij een leuke huisje geven met aandacht en een leuk maatje? Ik ben wel een binnen konijn!
Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

 

JAKE en JILL

Wij zijn Jake en Jill ( bruin/wit) beide geboren in 2019. We wonen binnen en kunnen deze winter in ieder geval niet meer naar buiten verhuizen. Jill vindt het fijn om geaaid te worden en is handtam. Jake vindt het wel fijn op zijn koppie geaaid te worden maar heeft nog minder vertrouwen in de mens en is bang om opgepakt te worden. We willen niet bij kinderen geplaatst worden omdat Jake dat echt te eng zou vinden.  We zijn samen op zoek naar een liefdevol forever home omdat Jake al eerder in de opvang gezeten heeft, heeft hij echt behoefte aan stabiliteit.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


SIEN

Ik ben Sien, een leuke voedster met prachtige oren. Ik ben ongeveer 1 jaar en op straat gevonden. De dierenarts zegt dat ik tip top in orde ben ondanks mijn niet zo’n leuke avonturen op straat. Ik ben op zoek naar een liefdevol thuis en leuk maatje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


MILO
Ik ben Milo, een leuke gecastreerde bink van 2,5 jaar jong.
Ik leef nu alleen in mijn hok in de woonkamer en verveel mij. Ik mag er ‘s-avonds even uit maar voel mij verder heel eenzaam.  Mijn baasje vindt ook dat ik een leuk maatje en meer aandacht verdien. Ik heb geen wintervachtje dus deze winter moet ik nog binnen staan maar in het voorjaar zou ik ook buiten kunnen wonen. Het lijkt mij zo fijn om met een leuk maatje in een liefdevol thuis te wonen.
Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

LESLIE

Ik ben Leslie, een mooie en lieve meid van ruim 2 jaar jong (geb. 24 sept 2020). Ik zat al eerder in de opvang en was geplaatst maar ik was een beetje het 3e wiel aan de wagen geworden. Ik hoop nu een forever home te vinden met een lief maatje zodat we samen heel gelukkig kunnen worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KENJI EN NENA

 Wij zijn Kenji (gecastreerd) en Nena, wij zijn 2 lieve schatten van ongeveer 2 jaar jong. Kenji is heel relaxt en Nena is ondeugend en ondernemend, zij neemt Kenji mee op sleeptouw. Helaas kan ons baasje niet meer voor ons zorgen en zoekt ze een goed thuis voor ons.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com