Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


KOBI

Ik ben Kobi, een schattig gecastreerd manneke van circa 1 juni 2020. Ik ben samen met mijn broertjes en zusje gedumpt. Ja het is ongelofelijk, gewoon neergezet in een doos totdat iemand ons gelukkig heeft gevonden. Ik ben nog steeds enthousiast en vrolijk, tam en ook een beetje ondeugend 😉   maar zit nu al een half jaar in de opvang. Ik begrijp er niets van, ik ben echt heel leuk en lief.  Mijn broertjes en zusje zijn wel snel geplaatst. Zorg jij dat ik een goed thuis krijg en een leuk maatje?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BLUE

Ik ben Blue, een prachtige dame van 1,5 jaar jong en sinds  3december 2020 moeder van Kwibus. Helaas is ons baasje overleden en ben ik nu op zoek naar een liefdevol thuis en een leuk maatje. Mijn zoon kan apart geplaatst worden maar moet eerst nog gecastreerd worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KWIBUS

Ik ben Kwibus, geen rare kwibus hoor, een lieve kwibus. Ik ben de zoon van Blue en op 3 december 2020 geboren. Helaas is ons baasje overleden en ben ik ook op zoek naar een liefdevol thuis met een leuke tuin met veel ruimte en een leuk maatje. Ik moet eerst nog gecastreerd worden maar daar ben ik nu nog te jong voor.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


NUGGET

Ik ben Nugget, ben ik niet schattig zoals ik in de camera kijk? Ik ben samen met mijn broer Donut gekocht toen we 8 weken waren en binnen 4 weken konden we weer gaan, we waren niet meer welkom. Gelukkig in de opvang wel, nu worden we gecastreerd en kunnen we vanaf 5 maart op date, we worden apart geplaatst,  ik heb natuurlijk liever een leuk vrouwelijk maatje.  En dit keer een forever home.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

DONUT

Ik ben Donut, samen met Nugget gekocht dus hetzelfde verhaal 8 weken jong gekocht en na 4 weken hadden ze al genoeg van ons. Terwijl ik zo ontzettend leuk ben, klaar om de wereld te ontdekken. Ik wordt ook gecastreerd en kan vanaf 5 maart op zoek naar een leuk maatje en een liefdevol thuis natuurlijk waar ze wel weten wat een konijn nodig heeft.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

JESSY

Ik ben Jessy, een statige dame van ongeveer 5 jaar jong. Ik woon binnen en ben een leuk vriendelijk konijn al zeg ik het zelf. Door omstandigheden moet ik weg en is mijn baasje op zoek naar een liefdevol thuis en ik wil natuurlijk wel een leuk maatje zodat ik niet meer alleen hoef te zijn.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

MIK

Ik ben Mik, een stoere bink geboren 22 juli 2019.  Ik ben niet alleen heel stoer maar ook heel leuk! Ik ben erg tam, heb mijn korte leventje tot nu toe in een kleine kooi in de badkamer doorgebracht. Dat heeft mij gelukkig niet depressief gemaakt, ik hou van het leven en van mensen. Hopelijk kan mijn echte leven binnenkort beginnen samen met een leuk maatje waar ik natuurlijk ook naar verlang.  Ik ben in de opvang gecastreerd en gevaccineerd.  Vanaf 18 februari kan ik gaan daten, daar heb ik ook heel veel in in.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

LESLIE

Ik ben Leslie, zusje van Lieve, Iwan en Lya.  Geboren 24 september 2020 en net als mijn zusjes en broer heb ik geen goede start van het leven gehad. Ik ben desalniettemin vrolijk van aard en hoopvol over mijn toekomst. Wie heeft er een mooi plekje voor mij samen met een lief maatje en natuurlijk een vol pension verzorging?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Leslie is gereserveerd.


 

GINA

Ik ben Gina, een prachtige dame geboren 1 augustus 2016. Mijn lieve maatje Boots is overleden en nu willen mijn baasjes stoppen met konijnen. Ik ben op zoek naar een lekkere achtertuin een lief maatje en niet te vergeten een zorgzaam baasje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Gina is gereserveerd.


I

KOOS en MOKKA

Wij zijn Koos en Mokka, we zijn heel lief en doen geen vlieg kwaad. Mokka is van oktober 2019 en Koos is 2 jaartjes ouder. We zijn dikke maatjes. Helaas gaan onze baasjes uit elkaar en zijn wij op zoek naar een lief nieuw baasje dat goed voor ons kan zorgen en waar we ook de ruimte krijgen die we nodig hebben.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Koos en Mokka zijn gereserveerd.


 

FIENTJE

Ik ben Fientje, een prachtige dame van mei 2017. Ze weten mijn leeftijd door een tatoeage. Ik ben samen met 4 konijnen gedumpt, mogelijk ben ik de moeder van het stel. Ja het is ongelofelijk, gewoon neergezet in een doos totdat iemand ons gelukkig heeft gevonden. Ik ben nog steeds enthousiast en nieuwsgierig. Omdat ik zwanger kon zijn sta ik binnen hierdoor heb ik geen buiten wintervachtje aangemaakt en moet ik ook de komende maanden binnen wonen. Het goede nieuws is dat ik niet zwanger ben en mijn nieuwe leven bij een leuk maatje en gezellig liefdevol thuis snel kan beginnen.  Zorg jij dat ik een goed thuis krijg en een leuk maatje?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Fientje is gereserveerd.