Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


We verwachten 2 nieuwe konijnen meisjes  van een ‘oepsnestje’, ze zijn in februari dit jaar geboren. Binnenkort meer info en de foto’s.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


MAX

Ik ben Max, een leuke gecastreerde vent van 2 jaar. Ik zat bij een andere ram en een voedster en ja 2 mannen en 1 vrouw dat gaat vaak niet goed natuurlijk. Ik heb het onderspit moeten delven en dat was echt geen leuke tijd. Ik ben toe aan een leuk maatje helemaal voor mezelf en een liefdevol thuis.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Max is gereserveerd.


PANTER

Ik ben Panter, een gecastreerd manneke. Mijn leeftijd weten ze niet precies omdat ik uit een andere opvang kom. Nu had ik het prima naar mijn zin in een lekker huis, warm en droog. Maar mijn baasje is allergisch dus ik moet hier nu weg. Ik ben op zoek naar een lief maatje en forever home. Ik woon het liefste binnen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


QWEN

Ik ben Qwen, een heel leuk en vrolijk meisje geboren december 2018 uit een oepsnestje en nog steeds in de opvang. Ik woon buiten en ben op zoek naar een leuk maatje en veel ruimte. Ik wil graag een maatje met karakter want ik kan wel een beetje pittig zijn.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


ILSE

Ik ben Ilse, net als mijn zusje Qwen nog steeds in de opvang, geboren december 2018 uit een oepsnestje.  Ik woon binnen en ben gesterliseerd. Ook ik zoek een liefdevol thuis, en een lief maatje!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com