Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


TACO

Ik ben Taco, een jonge bink van ongeveer 6 maanden. Ik ben op straat gevonden als baby, ze konden nog niet zien dat ik een mannetje was maar dat ben ik toch echt. Ik ben nu gecastreerd en kan vanaf  22 september gaan daten,  ik wil heel graag bij een leuk maatje en liefdevol thuis geplaatst worden. Ik ben nu gewend om in huis te wonen bij de mensen die mij hebben opgevangen. Omdat zij een ander mannetjeskonijn hebben gaat dat niet meer helaas.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Taco is gereserveerd.


 

FLUFFIE

Hallo ik ben Fluffy, een lief, handtam meisje van ongeveer 2 jaar oud. Ik ben grijs met wit (waarschijnlijk een Hollander) en heb een leuk grijs plukje tussen mijn oren. Ik houd erg van kroelen en over mijn kopje en tussen mijn oren geaaid worden. Ik ben erg rustig, zelfs nagels knippen vind ik niet erg. Mijn baasjes zoeken een liefdevol thuis met genoeg ruimte samen met één of meerdere maatjes.  Zij kunnen mij dit helaas niet meer geven.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Fluffie is gereserveerd.


NIJNA

Ik ben Nijna, geboren 17 september 2013 en gesteriliseerd. Ik ben zoals je ziet superleuk en ook nog erg lief. Ik was geplaatst bij een leuk maatje maar die is nu overleden. Ik hoop via deze contactadvertentie snel een lief en leuk maatje te vinden en een thuis waar ik niet nog een keer weg moet omdat de mensen gaan ‘stoppen’ met konijnen. Ik ben niet meer de jongste maar superfit en klaar voor een nieuwe start.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Nijna is gereserveerd.


QWEN

Ik ben Qwen, een heel leuk en vrolijk meisje geboren december 2018 uit een oepsnestje en nog steeds in de opvang. Ik woon buiten en ben op zoek naar een leuk maatje en veel ruimte. Ik wil graag een maatje met karakter want ik kan wel een beetje pittig zijn. Ik ben gesteriliseerd in de opvang en helemaal klaar voor mijn grote liefde.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com