Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


KOOTJE en NINA

Wij zijn Kootje en Nina, een lief koppel en nog piepjong. We zijn nog geen jaar oud, helaas krijgen wij geen aandacht. En dat terwijl we daar echt behoefte aan hebben. Aandacht, goede verzorging en lekker de ruimte dat is wat we graag willen en waar onze baasjes voor ons naar op zoek zijn.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LESLIE

Ik ben Leslie, zusje van Lieve, Iwan en Lya.  Geboren 24 september 2020 en net als mijn zusjes en broer heb ik geen goede start van het leven gehad. Ik ben desalniettemin vrolijk van aard en hoopvol over mijn toekomst. Wie heeft er een mooi plekje voor mij samen met een lief maatje en natuurlijk een vol pension verzorging?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LIEVE

Ik ben Lieve, geboren 24 september 2020 en dochter van Lynn. Ik heb geen goede start gehad zoals je bij mijn moeder Lynn kan lezen. Ik hoop dan ook dat de rest van mijn leven beter zal zijn. Ik droom van een leuk maatje, een schoon hok met veel ruimte om te spelen en lieve baasjes. Ik ben zelf ook lief, heb een rustig karakter.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Lieve is gereserveerd.


IVAN

Ik ben Ivan, geboren 24 september 2020 en zoon van Lynn. Ik ben een ondernemend kereltje, ik vind het leuk de wereld te ontdekken. Na de moeilijke start die we hebben gehad heb ik er vertrouwen in dat de rest van mijn leven leuker wordt. Een leuk maatje, lekker de ruimte en een baasje dat goed voor ons zorgt. Net als ieder konijn graag zou willen. Ik ben in de opvang gecastreerd.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Ivan is gereserveerd.


LYNN

Ik ben Lynn, een lieve voedster geboren februari 2020. Ook al ben ik nog jong, ik ben al moeder van een aantal schatten van kinderen. Het was niet gepland, hierdoor kwam ik in een hele vervelende situatie te zitten in een vuil hok en niet de verzorging die mijn kinderen en ik nodig hadden. Ik zit nu in de opvang en hoop op een beter leven samen met een leuk maatje, liefdevolle aandacht en verzorging en natuurlijk een lekkere leefruimte in een tuin.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


LYA

Ik ben Lya, ik ben nog heel jong geboren 24 september 2020. Ik ben uit een hele vervelende situatie gehaald. Klein vies hok met weinig beschutting. Na deze moeilijke start hoop ik op een mooi leven. Een leuk maatje in een tuin met ruimte en een goede verzorging. Wie kan mij dit bieden en is meteen verliefd op mij?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Lya is gereserveerd.


GINA

Ik ben Gina, een prachtige dame geboren 1 augustus 2016. Mijn lieve maatje Boots is overleden en nu willen mijn baasjes stoppen met konijnen. Ik ben op zoek naar een lekkere achtertuin een lief maatje en niet te vergeten een zorgzaam baasje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

FREEK

Ik ben Freek, een prachtig manneke en heel lief maar nog een beetje onzeker. Ik ben nog jong, geboren februari 2020.  Ik heb omdat mijn baasjes het waarschijnlijk niet wisten dat we man en vrouw waren een nestje gemaakt. Nu moeten ik en mijn hele gezin weg. Ik ben zelf nu in de opvang omdat ik natuurlijk even langs de witjas moest, 1 gezin met kinderen is genoeg. Vanaf 4 december ben ik beschikbaar voor een leuk nieuw leven met een maatje en een liefdevol thuis met alles waar een konijn behoefte aan heeft.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KOOS en MOKKA

Wij zijn Koos en Mokka, we zijn heel lief en doen geen vlieg kwaad. Mokka is van oktober 2019 en Koos is 2 jaartjes ouder. We zijn dikke maatjes. Helaas gaan onze baasjes uit elkaar en zijn wij op zoek naar een lief nieuw baasje dat goed voor ons kan zorgen en waar we ook de ruimte krijgen die we nodig hebben.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

FIENTJE

Ik ben Fientje, een prachtige dame van mei 2017. Ze weten mijn leeftijd door een tatoeage. Ik ben samen met 4 konijnen gedumpt, mogelijk ben ik de moeder van het stel. Ja het is ongelofelijk, gewoon neergezet in een doos totdat iemand ons gelukkig heeft gevonden. Ik ben nog steeds enthousiast en nieuwsgierig. Omdat ik zwanger kon zijn sta ik binnen hierdoor heb ik geen buiten wintervachtje aangemaakt en moet ik ook de komende maanden binnen wonen. Het goede nieuws is dat ik niet zwanger ben en mijn nieuwe leven bij een leuk maatje en gezellig liefdevol thuis snel kan beginnen.  Zorg jij dat ik een goed thuis krijg en een leuk maatje?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


FONNY

Ik ben Fonny, een schattig meisje van circa 5 maanden. Ik ben samen met mijn broertjes gedumpt. Ja het is ongelofelijk, gewoon neergezet in een doos totdat iemand ons gelukkig heeft gevonden. Ik ben nog steeds enthousiast en nieuwsgierig. Omdat ik zwanger kon zijn sta ik binnen hierdoor heb ik geen buiten wintervachtje aangemaakt en moet ik ook de komende maanden binnen wonen. Het goede nieuws is dat ik niet zwanger ben en mijn nieuwe leven bij een leuk maatje en gezellig liefdevol thuis snel kan beginnen.  Zorg jij dat ik een goed thuis krijg en een leuk maatje?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KOBI

Ik ben Kobi, een schattig gecastreerd manneke van circa 5 maanden. Ik ben samen met mijn broertjes en zusje gedumpt. Ja het is ongelofelijk, gewoon neergezet in een doos totdat iemand ons gelukkig heeft gevonden. Ik ben nog steeds enthousiast en vrolijk, tam en ook een beetje ondeugend 😉   Zorg jij dat ik een goed thuis krijg en een leuk maatje?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

RUBEN

Ik ben Ruben een rustige gecastreerde vent geboren januari 2013. Ik ben eerder in de Opvang geweest en toen samen met mijn maatje geplaatst. Mijn maatje is nu overleden en daar ben ik heel erg verdrietig over. Nu gaan mijn baasjes ook nog stoppen met konijnen en kan ik weer terug naar de opvang, op zoek naar een nieuw maatje waar ik oud mee kan worden.  Ik sta buiten in de tuin, alleen in mijn hok te wachten op mijn nieuwe liefde en super baasje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

QWEN

Ik ben Qwen, een heel leuk en vrolijk meisje geboren december 2018 uit een oepsnestje en nog steeds in de opvang. Ik woon buiten en ben op zoek naar een leuk maatje en veel ruimte. Ik wil graag een maatje met karakter want ik kan wel een beetje pittig zijn. Ik ben gesteriliseerd in de opvang en helemaal klaar voor mijn grote liefde.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com