Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


JOBBE

Ik ben Jobbe, een lieve knuffelbeer die dol is op aandacht. Ik ben een jaar of 6-7 en nog hartstikke fit. Wat zou het geweldig zijn als ik op mijn leeftijd eindelijk de rust kan vinden samen met een maatje en een baasje waar ik alle ruimte en aandacht krijg.

Voor meer informatie: opvangpruttel@gmail.com


KOBI

Ik ben Kobi, een schattig gecastreerd manneke van circa 1 juni 2020. Ik ben samen met mijn broertjes en zusje gedumpt. Ja het is ongelofelijk, gewoon neergezet in een doos totdat iemand ons gelukkig heeft gevonden. Ik ben nog steeds enthousiast en vrolijk, tam en ook een beetje ondeugend 😉   maar zit nu al ruim een half jaar in de opvang. Ik begrijp er niets van, ik ben echt heel leuk en lief.  Mijn broertjes en zusje zijn wel snel geplaatst. Zorg jij dat ik een goed thuis krijg en een leuk maatje?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KWIBUS

Ik ben Kwibus, geen rare kwibus hoor, een lieve kwibus. Ik ben de zoon van Blue en op 3 december 2020 geboren. Helaas is ons baasje overleden en ben ik ook op zoek naar een liefdevol thuis met een leuke tuin met veel ruimte en een leuk maatje. Ik ben in de opvang gecastreerd en popel om mijn maatje en een goed thuis te vinden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


NUGGET

Ik ben Nugget, een leuke stoere en gecastreerde bink , geboren begin dit jaar. Ik was samen met Donut en kon na 4 weken al op zoek naar een nieuw thuis. En nu sinds maart ben ik er klaar voor maar heb ik mijn match nog niet gevonden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Nugget is gereserveerd.