Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


GINA

Ik ben Gina, geboren augustus 2016. Een mooie dame zoals je kunt zien. Ik ben weduwe en daarna een korte relatie gehad die het niet was voor mij. Ik ben dan ook op zoek naar de liefde van mijn leven, een lekkere tuin met ruimte en een goede volpension verzorging!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

HAGRID

Ik ben Hagrid, een gecastreerde bink van 5,5 jaar. Mijn maatje is pas overleden en natuurlijk mis ik haar. Mijn baasjes zoeken een nieuw thuis met lief maatje voor mij. Daar kijk ik natuurlijk naar uit, ik wil wel graag lekker veel ruimte in de tuin, dat ben ik zo gewend. Ik ben lief, grappig, goed opgevoed en een echte smulbeer. Ik pak iedereen in door mijn lieve karakter.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

RONNIE

Ik ben Ronnie, je ziet het al ik ben een leuke vent, al zeg ik het zelf. Ik ben 5 jaar jong en moest nog eerst even naar de dierenarts want ja niet leuk, ik moest gecastreerd worden. Ik ben nu helemaal klaar voor een lief maatje en een forever home.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KOOTJE

Ik ben Kootje en was per abuis gaan samenwonen met een mannetje, dat werkt natuurlijk niet. Ik ben helemaal klaar voor een leuk vrouwelijk maatje en kan vanaf 10 maart gaan daten.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


NINO

Ik ben Nino en was even incognito gegaan als vrouwtje maar ze kwamen er toch achter dat ik een echte vent ben. Dat betekent helaas dat ik gecastreerd moest worden, ik kan vanaf 8 maart gaan daten. Ik ben natuurlijk op zoek naar een leuk maatje en een liefdevol thuis.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KOBI

Ik ben Kobi, een schattig gecastreerd manneke van circa 1 juni 2020. Ik ben samen met mijn broertjes en zusje gedumpt. Ja het is ongelofelijk, gewoon neergezet in een doos totdat iemand ons gelukkig heeft gevonden. Ik ben nog steeds enthousiast en vrolijk, tam en ook een beetje ondeugend 😉   maar zit nu al een half jaar in de opvang. Ik begrijp er niets van, ik ben echt heel leuk en lief.  Mijn broertjes en zusje zijn wel snel geplaatst. Zorg jij dat ik een goed thuis krijg en een leuk maatje?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BLUE

Ik ben Blue, een prachtige dame van 1,5 jaar jong en sinds  3december 2020 moeder van Kwibus. Helaas is ons baasje overleden en ben ik nu op zoek naar een liefdevol thuis en een leuk maatje. Mijn zoon kan apart geplaatst worden maar moet eerst nog gecastreerd worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

KWIBUS

Ik ben Kwibus, geen rare kwibus hoor, een lieve kwibus. Ik ben de zoon van Blue en op 3 december 2020 geboren. Helaas is ons baasje overleden en ben ik ook op zoek naar een liefdevol thuis met een leuke tuin met veel ruimte en een leuk maatje. Ik ben in de opvang gecastreerd en popel om mijn maatje en een goed thuis te vinden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


NUGGET

Ik ben Nugget, ben ik niet schattig zoals ik in de camera kijk? Ik ben samen met mijn broer Donut gekocht toen we 8 weken waren en binnen 4 weken konden we weer gaan, we waren niet meer welkom. Gelukkig in de opvang wel, nu worden we gecastreerd en kunnen we vanaf 5 maart op date, we worden apart geplaatst,  ik heb natuurlijk liever een leuk vrouwelijk maatje.  En dit keer een forever home.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


DONUT

Ik ben Donut, samen met Nugget gekocht dus hetzelfde verhaal 8 weken jong gekocht en na 4 weken hadden ze al genoeg van ons. Terwijl ik zo ontzettend leuk ben, klaar om de wereld te ontdekken. Ik wordt ook gecastreerd en kan vanaf 5 maart op zoek naar een leuk maatje en een liefdevol thuis natuurlijk waar ze wel weten wat een konijn nodig heeft.Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com