Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


SHABA

Ik ben Shaba, een net gecastreerde ram van 5 jaar. Ik ben een echt binnenkonijn. Lief, handtam en een echte knuffelkont. Ik ben gek op mensen zolang ze mij maar respecteren natuurlijk: een goede bediening en veel aandacht en ruimte geven.  Ik zou het geweldig vinden een lief maatje te krijgen zodat we elkaar heel de dag kunnen verzorgen.  Vanaf 24 juli ben ik klaar voor mijn nieuwe leven en kan ik gaan daten. Natuurlijk kan ik al gereserveerd worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


SNUFFIE

Ik ben Snuffie, een prachtige Vlaamse dame van augustus 2015. Helaas is mijn maatje overleden, daar ben ik heel verdrietig van en nu willen mijn baasjes ook nog stoppen met konijnen. Zij gunnen mij een nieuw maatje en heel veel ruimte en vrijheid, net zoals ik altijd heb gehad. Een ruim hok met ren en ik mag nu ook  regelmatig los in de tuin struinen. Ik ben een groot konijn en heb dan ook de ruimte nodig.  Ik ben tam en kom af en toe een lekkere knuffel halen. Ik hou er net als ieder konijn niet van om opgetild te worden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


JOOP

Ik ben Joop, een gecastreerd ventje van 6 jaar. Mijn maatje is overleden en mijn baasjes willen stoppen met konijnen, ook omdat de kinderen niet naar mij om kijken. Ik ben op dit moment verdrietig en een beetje schrikachtig, net als alle konijnen hou ik er niet van om opgepakt te worden. Ik wil gewoon graag een lief maatje bij baasjes die snappen wat een konijn nodig heeft; lekker veel ruimte, een maatje en goede bediening.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


MAUI

Ik ben Maui, broertje van Elsa en ja met mijn 7 maanden de vader van het oepsnestje. Ik kon er zelf echt niets aan doen, ik ben nu eenmaal een konijn. Ik ben in de opvang gecastreerd en kan vanaf 2 juli gaan daten. Ik wil heel graag een lief maatje zijn voor een leuk meisje. Ik ben ook een dwergkonijntje, net als mijn zusje Elsa.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Maui is gereserveerd.


 

NIJNA

Ik ben Nijna, geboren 17 september 2013 en gesteriliseerd. Ik ben zoals je ziet superleuk en ook nog erg lief. Ik was geplaatst bij een leuk maatje maar die is nu overleden. Ik hoop via deze contactadvertentie snel een lief en leuk maatje te vinden en een thuis waar ik niet nog een keer weg moet omdat de mensen gaan ‘stoppen’ met konijnen. Ik ben niet meer de jongste maar superfit en klaar voor een nieuwe start.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


QWEN

Ik ben Qwen, een heel leuk en vrolijk meisje geboren december 2018 uit een oepsnestje en nog steeds in de opvang. Ik woon buiten en ben op zoek naar een leuk maatje en veel ruimte. Ik wil graag een maatje met karakter want ik kan wel een beetje pittig zijn. Ik ben gesteriliseerd in de opvang en helemaal klaar voor mijn grote liefde.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


ILSE

Ik ben Ilse, net als mijn zusje Qwen nog steeds in de opvang, geboren december 2018 uit een oepsnestje.  Ik woon binnen en ben gesterliseerd. Ook ik zoek een liefdevol thuis, en een lief maatje!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Ilse is gereserveerd.