Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com


MELLOS en REBEL

Wij zijn Mellos en Rebel (jan en okt 2018),  2 pluizige lieve langharige Teddy Widder konijntjes. Beiden gecastreerd/ gesteriliseerd. We zijn gewend binnen te wonen, dat is ook beter van onze vachtjes die ook onderhoud nodig hebben. Uiteraard zijn wij wel jaarlijks gevaccineerd en nagekeken. We zijn erg lief en aanhankelijk. Houden van knuffelen en kunnen prima met kinderen. We zijn beiden ook nagenoeg zindelijk. Mellow z’n voortandjes zijn weggehaald omdat hij daar problemen mee had. Hij eet erg goed. Kan alleen geen wortel knagen, dus krijgt blokjes wortel. We vonden het altijd heel leuk om rond te huppen in de woonkamer maar helaas is er nu een hond in huis waar wij als prooidieren erg bang voor zijn. Daarom zijn onze baasjes op zoek voor een liefdevol en veilig thuis voor ons.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

ZORRO en ZOE

Wij zijn Zorro en Zoë, beide 5 jaar jong en al een hele tijd een koppel en gek op elkaar. Zorro(wit) is het mannetje en Zoë(zwart) is het vrouwtje. We zijn stapelgek op elkaar en knuffelen veel samen. Zorro is gecastreerd en Zoë is de dominante van het stel. Zoë mag niet te veel snoepjes of verse groenten/fruit, dat vind haar buikje niet zo fijn. Ze is een echte snoepkont. Het zijn echte buitenkonijnen en of het nu sneeuwt of de zon schijnt , ze vinden het samen heerlijk en vermaken zich goed.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

<foto volgt>
Wij zijn Binkie en Bonnie, 7 en 9 jaar en altijd samen. We zijn heel erg aan elkaar gehecht. We houden uiteraard niet van optillen. We zijn gewend buiten te wonen in een hok met een ren eraan zodat we alle ruimte hebben.
Binkie is wat banger dan Bonnie. Bonnie is een heel rustige lieve dame, die Binkie goed kan gerust stellen. Binkie is een eigenwijs kereltje. Wij houden van wortels, een appeltje, witlof, paprika. Wij zijn allebei gesteriliseerd. Helaas gaan onze baasjes verhuizen en is er niet genoeg ruimte meer voor ons.
Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

BLUB en CONSTANTIJN

Wij zijn Constantijn en Blub, 2 lieve konijntjes van 3 jaar jong. Constantijn is geholpen. We zijn helemaal blij met elkaar en knuffelen er lustig op los. We houden natuurlijk niet zo van oppakken maar vinden het gezellig als we aandacht krijgen. Mijn baasje kan ons helaas niet genoeg aandacht geven en is daarom op zoek naar een nieuw en lief baasje die wel tijd heeft en genoeg ruimte.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


ROVER en RONJA

Wij zijn Rover en Ronja. Broertje en zusje van ongeveer 4 jaar. Wij zijn gewend om samen buiten te leven en lekker in de tuin rond te lopen. Helaas hebben onze baasjes besloten niet meer bij elkaar te wonen en moeten wij een nieuw onderdak zoeken. Ronja is de dame en weet haar (gecastreerde) broertje goed te temmen. Wij hopen op een fijne nieuwe plek met zijn tweeën.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

JAKE en JILL

Wij zijn Jake en Jill ( bruin/wit) beide geboren in 2019. We wonen binnen en kunnen deze winter in ieder geval niet meer naar buiten verhuizen. Jill vindt het fijn om geaaid te worden en is handtam. Jake vindt het wel fijn op zijn koppie geaaid te worden maar heeft nog minder vertrouwen in de mens en is bang om opgepakt te worden. We willen niet bij kinderen geplaatst worden omdat Jake dat echt te eng zou vinden.  We zijn samen op zoek naar een liefdevol forever home omdat Jake al eerder in de opvang gezeten heeft, heeft hij echt behoefte aan stabiliteit.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com