Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


PEANUT

Ik ben een hele leuke gecastreerde vent van 5 jaar en ik heb tot nu toe geen leuk leven gehad. In de opvang zeggen ze dat dat helemaal goed gaat komen en ik een leuk maatje ga krijgen en een forever home. Ik kan niet wachten, zo graag wil ik dat!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

BLUE

Ik ben Blue, een prachtige dame van  bijna 2 jaar en moeder van Kwibus. Ik was geplaatst bij wat ik dacht mijn gelukkige forever home, maar binnen 4 weken moest ik helaas weer weg. Geen idee waarom, misschien omdat ik liever niet opgepakt wordt, maar de meeste konijnen vinden dat niet fijn.  Ik hoop dat ik snel mijn echte forever home kan vinden met een lief maatje en lekker veel ruimte waar ik mijn eigen konijnendingen kan en mag doen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Blue is gereserveerd.


GINA

Ik ben Gina, geboren augustus 2016. Een mooie dame zoals je kunt zien. Ik ben weduwe en daarna een korte relatie gehad die het niet was voor mij. Ik ben dan ook op zoek naar de liefde van mijn leven, een lekkere tuin met ruimte en een goede volpension verzorging!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Gina is gereserveerd.


 

KOBI

Ik ben Kobi, een schattig gecastreerd manneke van circa 1 juni 2020. Ik ben samen met mijn broertjes en zusje gedumpt. Ja het is ongelofelijk, gewoon neergezet in een doos totdat iemand ons gelukkig heeft gevonden. Ik ben nog steeds enthousiast en vrolijk, tam en ook een beetje ondeugend 😉   maar zit nu al ruim een half jaar in de opvang. Ik begrijp er niets van, ik ben echt heel leuk en lief.  Mijn broertjes en zusje zijn wel snel geplaatst. Zorg jij dat ik een goed thuis krijg en een leuk maatje?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KWIBUS

Ik ben Kwibus, geen rare kwibus hoor, een lieve kwibus. Ik ben de zoon van Blue en op 3 december 2020 geboren. Helaas is ons baasje overleden en ben ik ook op zoek naar een liefdevol thuis met een leuke tuin met veel ruimte en een leuk maatje. Ik ben in de opvang gecastreerd en popel om mijn maatje en een goed thuis te vinden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


NUGGET

Ik ben Nugget, een leuke stoere en gecastreerde bink , geboren begin dit jaar. Ik was samen met Donut en kon na 4 weken al op zoek naar een nieuw thuis. En nu sinds maart ben ik er klaar voor maar heb ik mijn match nog niet gevonden.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


DONUT

Ik ben Donut, samen met Nugget gekocht dus hetzelfde verhaal 8 weken jong gekocht en na 4 weken hadden ze al genoeg van ons. Terwijl ik zo ontzettend leuk ben, klaar om de wereld te ontdekken. Ik wordt ook gecastreerd en kan vanaf 5 maart op zoek naar een leuk maatje en een liefdevol thuis natuurlijk waar ze wel weten wat een konijn nodig heeft. Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com