Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


POEPIE en BOBBIE

Wij zijn Poepie en Bobbie, broer en zus geboren januari 2019. We wonen buiten en mogen lekker los lopen in de tuin. Alleen de kinderen waar wij eigenlijk voor kwamen geven ons geen aandacht meer en dat hebben wij ook nodig, aandacht en liefde. Uiteraard is Bobbie gecastreerd en we zijn samen een heel hecht stel. We wonen in Rotterdam en willen heel graag een nieuw liefdevol thuis.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KOOS

Ik ben Koos, een gecastreerde mooie bink, ik ben geboren april 2018. Ik woon nu binnen en in de zomer meestal buiten. Ik vind het gezellig om te knuffelen maar zou heel graag gaan samenwonen met een lief maatje. Ik ben dan ook op zoek naar een liefdevol thuis en een leuk maatje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BOB en GYPSY

Hallo, mijn naam is Bob(bie)! Ik ben een Nederlandse dwerg hangoor van 6 lentes jong. Ik ben vanaf dat ik piepklein was bij mijn baasje komen wonen die mij met veel liefde en geduld tam heeft gemaakt en waar ik mocht leven als een echt blij en vrij konijn. Ik liep altijd los in huis en keek samen met mijn baasje tv op de bank, mijn wc was een kattenbak en ik sliep in een warm bedje in een bench die altijd openstond. Ik had heel veel vriendjes(katten en honden)waar ik het allemaal goed mee kon vinden (en andersom ook). In de zomer mocht ik ook buiten loslopen en mijn baasje nam me altijd mee wanneer ze ergens ging logeren. Omdat ik gek ben op karton maakte mijn baasje altijd huisjes van karton van een doos om in te spelen en om op te eten en daarom heb ik nog nooit aan de meubels of aan het kleed geknaagd!
Omdat ik wel een héél hechte band kreeg met mijn baasje(En omdat konijntjes dit nou eenmaal graag hebben), heeft ze een konijnenvriendinnetje voor me gezocht en sindsdien zijn Gipsy(zo heet dit dwerg- leeuwenkopje van 5 jaar) en ik onafscheidelijk. Helaas kan ik door omstandigheden niet meer bij mijn lieve baasje blijven wonen en mijn maatje ook niet. Mijn baasje kan niet meer zo goed voor ons zorgen, wij voelen ons heel ongelukkig omdat we niet zo vaak meer ons hok uit mogen. En wij zijn die vrijheid gewend. Wij zoeken dus een fijn nieuw huisje waar we binnen in huis onze pootjes kunnen strekken en veel aandacht , liefde  en zorg krijgen!  Help jij alsjeblieft ons weer een mooi konijnen leven te krijgen zoals we dit ooit hadden en zo erg verdienen?

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BAILEY

Ik ben Bailey, een lief tam gecastreerd ventje en nog lekker actief. Tja laten we er maar geen woorden aan vuil maken, maar ik ben  11 jaar en natuurlijk met SPOED op zoek naar een lief meisje en een baasje waar ik voor altijd mag blijven wonen. Er kunnen nog best een paar mooie jaren bij komen want ik ben echt geen ventje wat maar stil in een hoekje zit…zeker niet als ik een lief meisje krijg. Ik ben op zoek naar een oudere voedster ik woon nu buiten maar met een rustige overgang van een schuur, naar een onverwarmde kamer kan ik ook binnen wonen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


PANTER

Ik ben Panter, een gecastreerd manneke. Mijn leeftijd weten ze niet precies omdat ik uit een andere opvang kom. Nu had ik het prima naar mijn zin in een lekker huis, warm en droog. Maar mijn baasje is allergisch dus ik moet hier nu weg. Ik ben op zoek naar een lief maatje en forever home. Nu moet ik in ieder geval binnen staan omdat ik geen wintervachtje heb.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


 

QWEN
HANNAH
ILSE

Wij zijn nog met 3 meisjes over van het oepsnestje, onze grote broer Victor is geplaatst en ons zusje Vivian ook, nu alleen wij schattige meisjes nog. We zien er allemaal precies hetzelfde uit. We zijn eind december 2018 geboren en echt heel leuk! We zijn op zoek naar een liefdevol thuis, en een lief maatje! Vind je één van ons leuk neem dan snel contact op! Ilse is een binnenkonijn en is gesteriliseerd, Hannah en Qwen leven buiten.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Hannah is gereserveerd.