Opvang konijnen

Bent u op zoek naar een maatje voor uw konijn? Bekijk dan deze opvang konijnen of neem contact met ons op:

opvangpruttel@gmail.com of tel: 06-30561109

Onderstaand de Opvang konijnen die op dit moment bij Opvang Pruttel zitten en een nieuw huisje zoeken, als maatje voor uw konijn of samen als koppeltje. Indien een konijn nog thuis woont staat dat erbij:


HAILEY

Hey mijn naam is Hailey en ben nu 1 jaar en 8 maandjes. Ik ben een heel lief en leuk konijntje, spelen vindt ik leuk en een lekkere aai over m’n wangetjes en bolletje vindt ik dan ook lekker. Als ik heerlijk lig te chillen trek ik m’n pootjes in en lijk ik net een pluizen bolletje, ik voel me dan heerlijk op m’n gemak. Als ik heb gegeten en gedronken ga ik heerlijk lang uitliggen op m’n zij, ff lekker uitbuiken. Als we eenmaal vriendjes zijn dan geef ik je graag kusjes op je neusje, geen paniek ik bijt niet hoor. Verder hou ik van lekker rond huppelen en spelen, m’n baasje laat mij in de zomer lekker buiten spelen maar zorg er wel voor dat ik niet weg kan lopen! Vroeger vond ik kabeltjes heel interessant maar dat mocht niet van m’n baasje dus ik doe dat niet meer. Ik hou ervan om op een toiletje mijn behoefte te kunnen doen, ook vind ik het lekker om op een pluizen mandje te slapen en eventueel een dekentje, nee ik ben niet verwend hoor! Helaas gaat mijn baasje emigreren en is ze op zoek naar een nieuw baasje voor mij, met een leuk konijnenmaatje die goed voor mij gaat zorgen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KAAS

Ik ben Kaas, ik ben grappig, rustig en lief en ben een dame met de respectabele leeftijd van 7 jaar. Dat merk je niet hoor, ik ben nog heel fit. Helaas heeft mijn baasje geen tijd en ruimte meer voor mij i.v.m. een verhuizing. Ze is op zoek naar een goed en liefdevol thuis voor mij, waar ik alle aandacht kan krijgen. Ik heb altijd binnen gewoond en ik vind het gezellig om te komen snuffelen, oppakken vind ik natuurlijk  helemaal niet leuk.  Als er kartonnendozen beschikbaar zijn vind ik het heel leuk om daarmee te stoeien.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


BRUCE en RUBY

Wij zijn Bruce en Ruby en o wat zijn we leuk, echte lieverds. Met pijn in haar hart zoekt ons baasje een goed thuis voor ons omdat ze gaat emigreren. We zijn 6 jaar en een heel hecht stel, we kunnen echt nog wel een paar jaar mee en hopen op een mooi oude dag bij lieve mensen die ons aandacht kunnen geven die we verdienen.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


KENJI en NENA

Wij zijn Kenji (gecastreerd) en Nena, wij zijn 2 lieve schatten van ongeveer 2 jaar jong. Kenji is heel relaxt en Nena is ondeugend en ondernemend, zij neemt Kenji mee op sleeptouw. Helaas kan ons baasje niet meer voor ons zorgen en zoekt ze een goed thuis voor ons.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com


ZELDA

Mijn naam is Zelda, ik ben een vrouwtje van ongeveer twee jaar oud. Ik ben gevonden op een vakantie park en lieve mensen hebben mij de winter door geholpen en verzorgt. Nu zoek ik een plekje waar ik de rest van mijn leven mag blijven wonen, hier heb ik alleen kattenvriendjes en die zijn toch heel anders dan mijn eigen soortgenoten. Ik ben heel lief en een kriebel onder mijn kin vind ik heerlijk!! Op schoot zitten doe ik liever niet, maar aandacht en om je heen hobbelen doe ik graag! Ik ben middelgroot en heb mooie grote hangoren.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

NUGGETIk ben Nugget, een lieve gecastreerde ram van bijna 2 jaar. Ik woon buiten en vind het heerlijk om de ruimte te hebben, natuurlijk kom ik ook naar je toe om je te begroeten en ik laat me graag aaien.  Omdat mijn tanden niet goed afsleten zijn mijn voortanden verwijderd, hier heb ik verder geen last van. Ik eet goed lekker brokjes hooi en je kunt me echt verwennen met af en toe een lekkere braam. Mijn baasjes zijn op zoek naar een liefdevol thuis voor mij en natuurlijk wil ik ook graag een maatje.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Nugget is gereserveerd.


SNUITJE

Ik ben Snuitje, een vrouwelijk konijntje. Ik ben 8 maanden jong en zie er super schattig uit. Helaas vind ik het moeilijk om met mijn huidige konijnen vriendje om te gaan, daarom zoek ik naar een nieuwe match. Ik vind sommige dingen nog een beetje spannend, ik heb even tijd nodig om te wennen. Als ik aan je gewend ben mag je me aaien maar optillen vind ik niet zo leuk. Mijn lievelingseten zijn brokjes, wortels en hooi.

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com

Snuitje is gereserveerd.


 

QWEN

Ik ben Qwen, een lief gesteriliseerd konijnenmeisje van 21 december 2018, eerder vanuit de opvang geplaatst bij een heel lief maatje. Ik ben nu ontroostbaar omdat mijn maatje is overleden, ik ben weer terug naar de opvang op zoek naar een nieuwe liefde, want alleen zijn vind ik verschrikkelijk. Ik heb echt snel een gecastreerd maatje en liefdevol thuis nodig. Ik ben  een heel leuk en lief konijn, zorgzaam voor mijn maatje!

Voor meer info: opvangpruttel@gmail.com