Steun ons

Steun ons, door financiële adoptie of  op een andere manier, lees hier hoe!

Regelmatig vangen wij konijnen en cavia’s op die door medische problemen en/of ouderdom niet geschikt zijn om te herplaatsen. Wij bieden deze dieren goede verzorging, liefde en een laatste thuis. Helaas kunnen de (medische) kosten voor deze dieren behoorlijk oplopen door medicatie en eventueel benodigde operaties.  We zijn dan ook op zoek naar adoptieouders of donoren die deze dieren willen steunen door het geven van een eenmalige donatie of een maandelijks bedrag voor adoptie van een dier. Het bedrag staat u vrij, alle kleine beetjes helpen!

Wilt u uw steentje bijdragen aan de zorg voor deze dieren? Neem dan contact met ons op via opvangpruttel@gmail.com


22 december 2022

De organisatie ‘Hoe schoner het wordt’ ruimt zwerfafval op en levert kleine petflesjes in voor statiegeld. We zijn heel blij dat de opbrengst hiervan te weten € 100 gedoneerd is aan Opvang Pruttel voor de zorg van de konijnen en cavia’s. Wij bedanken de vrijwilligers van harte!

 

 

 


29 december 2020

We zijn heel erg blij dat we n.a.v. een wenskaartje 2 gratis castraties mogen laten uitvoeren door de professionele en kundige dierenartsen van Dierenkliniek Spijkenisse

 

 


27 december 2020

Vandaag hebben we het mooie nieuws ontvangen dat we een donatie hebben gekregen van Stichting Konijnenbelangen van       € 150,= Dit bedrag kunnen wij goed gebruiken voor dierenartskosten. We hebben de laatste tijd een aantal nestjes opgevangen en hebben dan de kosten van dierenartsbezoek, enten en castreren. Heel erg bedankt!

 


22 november 2019

Wij hebben de 2e prijs gewonnen van de Gileon Cavia prijs, deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan cavia-opvangen. Dit omdat cavia-opvangen geen subsidie krijgen en afhankelijk zijn van de inzet van vrijwilligers en de (financiële) steun van liefhebbers.

De Gileon Cavia werd voor het eerst in 2010 gehouden, dus dit keer is het de tiende keer voor De Gileon Cavia! En ook de laatste keer. Om het extra speciaal te maken krijgen wij naast een bedrag van € 50 een verrassingspakket voor de Kerst.

Bedankt http://www.degrotecavia.nl


27 oktober 2019

Wij zijn blij verrast met een donatiepakket van Natuurlijk Snoopys, mogelijk gemaakt door verschillende donateurs. Wij danken deze donateurs en www.natuurlijksnoopys.nl hartelijk voor al het lekkers.

 


7 augustus 2019

Onze Opvang is afgelopen week verblijd met deze mooie zorgmatten, met de handgemaakt door Carla.. Dankzij de actie van Carla Blijhuisdier en een aantal donateurs mochten wij deze matten ontvangen. Ontzettend bedankt hiervoor namens onze dieren!

Voor meer informatie over de mogelijkheden van donatie benodigde spullen zoals ice-pods, verzorgingsmatten e.d. of voer:  opvangpruttel@gmail.com


26 juli 2019

Middenin de drukste periode en een hittegolf hebben de konijnen en cavia’s het ontzettend zwaar. Het betekent alle zeilen bij om de diertjes zo koel mogelijk te houden, een levensbedreigende situatie. Dankzij de actie van Carla Blijhuisdier en een aantal anonieme donateurs mochten wij een mooie donatie met ice-pods in ontvangst nemen. Ontzettend bedankt hiervoor namens onze dieren!

Voor meer informatie over de mogelijkheden van donatie benodigde spullen zoals ice-pods, verzorgingsmatten e.d. of voer:  opvangpruttel@gmail.com