Vakantie-opvang

Gaat u op vakantie of heeft u tijdelijk oppas nodig? Uw dier is bij ons in goede handen bij onze vakantie-opvang voor konijnen en cavia’s.  Binnen of buiten is beide mogelijk. We streven ernaar alle konijnen zoveel mogelijk een eigen vaste ren te geven, waar ze hun pootjes kunnen strekken. Vooraf bespreken wij de gewenste verzorging voor uw cavia’s of konijnen. Wij zorgen ervoor dat er geen wijzigingen in dieet zijn en geven uw dieren de aandacht die zij nodig hebben. We zijn en blijven een kleinschalige opvang zodat we ieder dier genoeg aandacht en verzorging kunnen geven. Voor konijnen geldt wel dat ze nog een geldige vaccinatie moeten hebben om de gezondheid van alle opvangkonijnen te garanderen.

Reserveer wel tijdig, want VOL = VOL

Voor meer info, neem contact op:

Tel: 06-30561109 of per mail: opvangpruttel@gmail.com


Overige Vakantie-oppas/pension regio Zuid-Holland:

Mochten wij niet in de buurt zitten of geen plaats meer hebben voor de vakantieopvang, verwijzen wij u naar onderstaande lijst met knaagdierpensions en adressen van dierenliefhebbers, die bij u thuis of in hun eigen huis op uw huisdieren willen passen tijdens uw afwezigheid.

Wilt u in uw eigen buurt/straat de helpende hand bieden door af en toe op de konijnen of knaagdieren van iemand in uw buurt te passen of heeft u zelf een pension of vakantieopvang voor knaagdieren meld u dan aan!

Hoe meer adressen we hebben, des te meer dieren tijdens de vakantie een goede verzorging kunnen krijgen. En des te minder dieren in de vakantieperioden noodgedwongen in een opvang terechtkomen!

Omdat wij niet alle adressen zelf kunnen controleren, kunnen wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen over de kwaliteit van de oppasadressen. Wij stellen alleen deze pagina ter beschikking. Maar goede of slechte ervaringen over een adres dat op onze site staat, horen we graag. Krijgen we veel gegronde klachten over een bepaald adres, zullen wij deze verwijderen uit de lijst.

Wij raden u wel met klem aan, voordat u uw dier(en) naar een opvangadres brengt of toevertrouwd aan een oppas, vooraf een kennismakingsgesprek te hebben en in geval van een pension, eerst zelf een kijkje ter plaatse te nemen, om u ervan te verzekeren dat uw dier de verzorging krijgt, die u wenst!

 

Plaats Omschrijving Contactgegevens
Den Haag Knabbeltuintje Pension voor konijnen en knaagdieren knabbeltuintje@hotmail.com

(070) 3689610

Hellevoetsluis oppas voor konijnen en eventueel ook knaagdieren sietal@xs4all.nl

(06) 12415563

Nieuwerbrug Oppas aan huis voor katten, konijnen en knaagdieren. www.dedierenvriendin.nl
Benthuizen Caviastal de Beestenboel, Vakantieopvang cavia’s. Dit is het gehele jaar door mogelijk caviastaldebeestenboel@kpnmail.nl

06) 50514520

Caviastal de Beestenboel (jouwweb.nl)

Voorschoten, Leiden,

Leidschendam,

Wassenaar

( verder weg altijd in overleg bespreekbaar)

Pet’s Partner Eigenaar: Irene Ouwehand    Oppas-aan-huis petspartner@hetnet.nl

 

06-53945311

 

www.petspartner.here.de

Voorburg BUDDIES Dierenoppasservice Oppas aan huis en pension. dierenoppas@buddies-voorburg.nl

Tel.: (+31) 70 369 3121

Fax.: (+31) 70 369 2597

www.buddies-dierenoppas.nl

Woerden pension, (buiten-)hokken zelf meenemen. missloussos@kpnplanet.nl

 

(06) 40148009

Rotterdam  

Particuliere oppas voor cavia’s, konijnen en katten.

desireevanreeuwijk@hotmail.com
Zoetermeer per 8 juli 2023 Waddinxveen Particuliere oppas voor cavia’s en konijnen rolindavanreeuwijk@hotmail.com